| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 59 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-221-787-X |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Tankönyvi száma: 21 938. |
| Az ételfelszolgálás általános szabályai, tudnivalói | 7 |
| A reggeli felszolgálása | 11 |
| Az előételek felszolgálása | 20 |
| A levesek felszolgálása | 34 |
| A főzelékek, a köretek, a saláták és a mártások tálalása, felszolgálása | 38 |
| A húsételek tálalása és felszolgálása | 41 |
| Az étkezést befejező fogások felszolgálása | 55 |