kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 216 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-222-184-2 |
| Megjegyzés: | Második, változatlan kiadás. Tankönyvi szám: 21941. Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva. |
| Ételkészítési ismeretek | 5 |
| Bevezetés | 7 |
| Éttermi tészták | 9 |
| Gyúrt tészták | 11 |
| Főtt tészták | 11 |
| Egyszerű gyúrt tészták | 11 |
| Burgonyával készített gyúrt tészták | 21 |
| Túróval készített gyúrt tészták | 24 |
| Gesztenyével készített gyúrt tészták | 26 |
| Főtt-sült tészták | 27 |
| Édes főtt-sült tészták | 28 |
| Sós főtt-sült tészták | 33 |
| Kevert tészták | 35 |
| Palacsinták | 35 |
| Hagyományos palacsinták | 35 |
| Csúsztatott palacsinták | 43 |
| Francia palacsinták | 47 |
| Galuskák | 54 |
| Morzsafélék | 55 |
| Egyéb kevert tészták | 57 |
| Kelt tészták | 60 |
| Omlós tészták | 77 |
| Rétesek | 93 |
| Felvertek | 102 |
| Vajastészták | 108 |
| Frissen készített tészták | 114 |
| Égetett tészták | 120 |
| Felfújtak, pudingok | 127 |
| Krémek | 139 |
| Gyümölcskészítmények | 144 |
| Fagylaltserlegek | 147 |
| Öntetek, mártások, habok | 149 |
| Sajtok | 156 |
| Felszolgálási ismeretek | 159 |
| Bevezetés | 161 |
| Étlap és étrend | 162 |
| Az étlap és szerkesztése | 162 |
| Étrendek | 165 |
| A különleges éttermi felszolgálói munkák | 170 |
| Ital- és ételkocsik használata az éttermi értékesítésben | 170 |
| Ételkészítés és flambírozás a vendég asztalánál | 178 |
| Zöldsaláták készítése a vendég asztalánál | 178 |
| Gyümölcssaláta készítése a vandég asztalánál | 180 |
| Raguk készítése a vendég asztalánál | 181 |
| Flambírozás | 182 |
| Szeletelés a vendég asztalánál | 183 |
| A szárnyasok szeletelése a vendég asztalánál | 185 |
| A hal filézése a vendég asztalánál | 186 |
| Egybesült húsok szeletelése a vendég asztalánál | 187 |
| Rendezvények | 189 |
| A rendelés felvétele | 192 |
| A rendezvények előkészítése és lebonyolítása | 194 |
| Házon kívüli rendezvény előkészítése és lebonyolítása | 195 |
| A külső rendezvények általános feltételei | 198 |
| Egy 400 fős állófogadás ajánlata | 201 |
| A lebonyolítási munka szervezése | 206 |
| Felhasznált irodalom | 209 |
| Tárgymutató és Ételkészítési ismeretekhez | 211 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.