| Kiadó: | HungarHotels Vendéglátó és Szálloda Üzemeltetési Osztály |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 40 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 27 cm x 19 cm |
| ISBN: | |
| Osztálybasorolás | 3 |
| Üzlettípusok | 3 |
| Ételek árképzése | 5 |
| Húsleves kalkulációja | 8 |
| Főtt marhahús | 8 |
| Csontvelő kalkulációja | 8 |
| Bélszín apróhús kalkulációja | 8 |
| Borjú, bélszínhús kalkulációja | 9 |
| Füstölt húsok árkiszámítása | 10 |
| Borjúláb árkiszámítása | 10 |
| Csülök árkiszámítása | 10 |
| Csülök árkiszámítása | 10 |
| Virsli kalkulációja | 11 |
| Orosz hússaláta | 11 |
| Ételek díszítése | 11 |
| Burgonya téli tárolási vesztesége | 11 |
| Tisztított mélyhűtött mirelit áruk kalkulációja | 12 |
| Olaj kalkuláció | 12 |
| Halak tisztítási vesztesége | 12 |
| Süllő roston | 13 |
| Sült keszeg kalkulációja | 13 |
| Szárnyasok tisztítási vesztesége | 14 |
| Vadhúsok kalkulációja | 15 |
| Malac árkiszámítása | 15 |
| Húsrészenkénti árak | 16 |
| Reggeli kalkuláció | 17 |
| Napi menü | 18 |
| Előfizetéses és személyzeti menü kalkulációja | 19 |
| Turista menü | 21 |
| Előre csomagolt cikkek IV. osztályú ára | 21 |
| Édesipari termékek ára | 21 |
| Központi termelőüzem cukrász és hidegkonyhai termékei | 22 |
| Vásárolt és viszonteladott termékek árai | 22 |
| Feketekávé | 23 |
| Fagylalt | 23 |
| Cukrászkészítmények kalkulációja | 24 |
| Asztali árak | 26 |
| Rendezvények engedményes és feláras bonyolítása | 26 |
| 20% szoba service | 27 |
| Trafik | 27 |
| Sütőipari termékek | 27 |
| Automata gép által kiadott termékek kalkulációja | 28 |
| Zene, biztosított fogyasztás és belépődíj alkalmazása | 28 |
| Csomagolóanyag kalkulációja | 29 |
| Étel haszonkulcsok | 30 |
| Italok fogyasztói árának képzése | 30 |
| Italok haszonkulcsa | 36 |
| Árforma | 37 |
| Árkiszámítási lapok vezetése | 38 |
| Beszerzési árak | 38 |
| Kerekítési szabályok | 39 |
| Árkerekítések | 39 |