| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Félvászon |
| Oldalszám: | 719 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 25 cm x 18 cm |
| ISBN: | |
| Bevezető | 5 |
| A nyersanyagok elsődleges konyhai feldolgozása | 11 |
| Vágóállatok és vadak elsődleges konyhai feldolgozása | 13 |
| Szárnyasok és vadszárnyasok elsődleges konyhai feldolgozása | 47 |
| Halak, rákok stb. elsődleges konyhai feldolgozása | 63 |
| Gumós növények és répafélék elsődleges konyhai feldolgozása | 79 |
| Főzelék- és zöldségfélék, gombák elsődleges konyhai feldolgozása | 97 |
| Gyümölcsök, gabonaneműek, hüvelyesek, tejtermékek és fűszerek elsődleges konyhai feldolgozása | 117 |
| Előkészületek | 127 |
| Az ételek készítése | 148 |
| Az ételkészítés műveletei | 147 |
| Levesek és levesbetétek | 183 |
| Hideg előételek, hideg ételek | 211 |
| Meleg előételek, húspótló ételek | 231 |
| Mártások | 279 |
| Hideg és meleg halételek, rákételek | 297 |
| Marhahúsból készült ételek | 329 |
| Borjúhúsból készült ételek | 393 |
| Bárány- és ürühúsból készült ételek | 427 |
| Sertéshúsból készült ételek | 441 |
| Házi szárnyasokból készült ételek | 501 |
| Vadhúsból és vadszárnyasokból készült ételek | 537 |
| Főzelékek | 555 |
| Köretek | 581 |
| Saláták | 609 |
| Tészták | 627 |
| Az értékesítés feladatai | 689 |
| Adagolás, tálalás, díszítés | 693 |
| Az ételek készentartása, megóvása, maradék értékesítése | 697 |
| Étlapszerkesztés, étrend összeállítás | 700 |
| Étlap minták | 705 |
| Étrend minták | 717 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.