A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Szkutarimámor

Tizenegy ősz az Almádi Zorbával a Peloponnészoszon

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor
Fotózta

Kiadó: Vár Ucca Műhely folyóirat
Kiadás helye: Veszprém
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 123 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-9105-65-2
Megjegyzés: Fekete-fehér grafikákkal, színes reprodukciókkal és fotókkal.

Előszó

Mi tíz éven át Szkutaritól Szkutariig éltünk. A szó jelentése: pajzs. Nekünk: Éden. Úgy élünk ott, mint valami újkori Ádám-Éva. Első királyunk ünnepe nálunk mindig a búcsú napja volt. Ismerőseink... Tovább

Fülszöveg

Vermes Éva több sikeres könyv szerzője, a Családi Lap egykori főszerkesztője, nívódíjas újságíró, a magyar és a nemzetközi Andersen-pályázat díjazottja - ismét mesél.
Avval a különbséggel, hogy a Szkutarimámor szereplői valódi személyek. Az író naplószerűen eleveníti fel a görögországi élményeket, életképeket, különleges helyzeteket: két ember, két alkotó személyiség ünnep- és hétköznapjaira, az alkotás folyamatára nyit ablakot.
Ahogyan e lapokon az olvasó is megbizonyosodhat róla, Vermes Éva életének az elmúlt húsz évben rendre Budapest, Balatonalmádi és Hellasz földje adott ihlető - kihívásokat és megnyugvást egyaránt hozó - keretet.
Veszeli Lajos festőművész emblematikus alakja a Dunántúl kulturális életének.
Számtalan külföldi és belföldi galériában volt önálló tárlata. Festészete a rendszerváltás óta teljesedett ki. A hely szelleme mindenkor hatással van művészetére.
Élménygyűjtésének egyik meghatározó forrása Görögország. Balatonalmádiban és és dolgozik, több országos... Tovább

Vermes Éva

Vermes Éva műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vermes Éva könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem