1.035.088

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Héber dalok zsidó ünnepekre

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Hillel Zsidó Oktatási és Ifjúsági Központ Alapítvány
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 45 oldal
Sorozatcím: Zsidongó könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Héber  
Méret: 28 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-88304-7-0
Megjegyzés: CD-melléklet nélkül. Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Zsidongó sorozat legújabb részével sok eddigi - és remélhetőleg jövőbeni - olvasónk kérésének teszünk eleget. Negyvenegy héber dal magyar fonetikus szövegét és jelentésük rövid magyarázatát... Tovább

Előszó

A Zsidongó sorozat legújabb részével sok eddigi - és remélhetőleg jövőbeni - olvasónk kérésének teszünk eleget. Negyvenegy héber dal magyar fonetikus szövegét és jelentésük rövid magyarázatát tartalmazza a könyv.
A héber dalszövegeket a szavak kiejtésének könnyítése érdekében a lehető legegyszerűbb módon írtam le, fonetikusan, ezért a dalok és a könyv szövege között előfordulhatnak apró kiejtésbeli különbségek. A héber nyelvben gyakran előforduló kemény „h" hangot aláhúzással jelöltük.
A könyvben egymásra találnak a többezer éves zsidó vallási hagyományok, az időtlen zsidó ünnepi dallamok, és méltó otthonra lelnek D. Koronyi Ágnes modern képeinek mesésen kavargó forma- és színvilágában. Így, együtt szólítják meg valamennyi korosztály képviselőit.
Ha érdeklődik a zsidó vallás és kultúra iránt, látogasson el vallási, oktatási és kulturális programjainkra (www.hillel.hu , www.frankel.hu)! Szívesen segítünk a zsidó identitással, hagyományokkal, családi élettel kapcsolatos személyes kérdésekben is (info@hillel.hu).
Remélem, sok kellemes percet szereznek e vidám dalok, melyek már az első meghallgatás után belopják magukat fülébe és szívébe!
Verő Bán Linda Vissza

Verő Bán Linda

Verő Bán Linda műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Verő Bán Linda könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv