A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Abel szava

Eldöntheti egyetlen szó a jövőnket?

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 143 oldal
Sorozatcím: Vörös pöttyös könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-457-644-0
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


„A megvilágosodás mindig ugyanúgy történik."
Abel már nagyon várja, hogy kiderüljön a szava, a szó, mely meghatározza majd az életét. Természetesen az az álma, hogy nagy vagy erős szava legyen, dicsőséget és boldogságot hozó. Egy nap valaki galádul felírja az iskola falára Clara szavát, a lányét, akibe Abel titkon szerelmes. Pedig elvileg a szavunkat senki nem ismerheti, a szó titkos, lényünk legrejtettebb mélyéhez tartozik. És Clara szava egyáltalán nem olyan, amire büszke lehet az ember. Hitvány kis szó.
Ki követhette el ezt a gaztettet, és honnan tudhatta Clara szavát? Néhány nappal később bekövetkezik az, amit Abel oly régóta várt: reggel úgy ébred, hogy végre ott van a fejében a szava. Csakhogy ez a szó messze nem felel meg az álmainak. És a titokzatos elkövető újra lecsap - ezúttal ő az áldozat.
Némi fantasztikummal színezett lebilincselő történet a kamaszkori útkeresésről, önmagunk elfogadásáról, álmaink megvalósításáról.
Fülszöveg Kép

Véronique Petit

Véronique Petit műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Véronique Petit könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv