1.034.991

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fordul a kerék

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 308 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Több mint tizenöt évvel ezelőtt Európa-szerte nagy feltűnést keltett egy ismeretlen, fiatal szovjet író műve, amelyben egy, a békés életből a háború idegőrlő taposómalmába került fiatalember hétköznapjait eleveníti meg. Nyekraszov regénye e megkülönböztetett figyelmet és az egyre növekvő sikert annak köszönhette, hogy sok hasonló tematikájú művel ellentétben először mutatta meg minden hamis, egyoldalú, álromantikus beállítás nélkül a háború, az egyszerű szovjet frontkatonák mindennapi életét, megpróbáltatásait, örömeit.
A könyvet jó néhány nyelvre lefordították, hazájában és külföldön is több kiadást megért. E megkapó őszinteséggel, magas művészi szinten megkomponált mű ma is ugyanolyan gondolatébresztően, elevenen hat, mint első megjelenése idejében. Az Európa Könyvkiadó most felfrissített, átdolgozott formában, immár ötödik kiadásban nyújtja át olvasóinak e nagy sikerű regényt.

Viktor Nyekraszov

Viktor Nyekraszov műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Viktor Nyekraszov könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv