| Kiadó: | Novum Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 143 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 28 cm x 21 cm |
| ISBN: | 963-9334-91-x |
| Megjegyzés: | Színes ételfotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Áfonyás pulykasült | 54 |
| Alföldi vadnyúlcomb vörösboros aszalt szilvával | 103 |
| Ananászos kacsa | 61 |
| Ánizsos csirke | 47 |
| Barbecue bárányborda mustárral | 95 |
| Bajor töltött rostélyos | 85 |
| Balkán húspogácsa | 73 |
| Barackos párnafánk | 123 |
| Bécsi sertésrolád | 69 |
| Bélszín Budapest módra | 83 |
| Bélszín Wellington módra | 89 |
| Borjúlábszár milániói módra | 77 |
| Borscs | 32 |
| Brasato | 86 |
| Burgundi marhatokány | 84 |
| Búzalepény | 98 |
| Csípős bébiördögpolip | 106 |
| Csirkés Cézár-saláta | 21 |
| Csirkeleves kókusztejjel, chilivel | 37 |
| Csongrádi boros kacsa | 60 |
| Coq au vin | 48 |
| Currys borjúmáj banánnal | 78 |
| Édes-savanyú sertéscomb | 70 |
| Elzászi húsos káposzta | 75 |
| Erdélyi rakott karaj | 72 |
| Erdélyi sáfrányos halleves | 41 |
| Eszterházy-rostélyos | 81 |
| Fácánsült szőlővel | 102 |
| Fehérboros tengerész sertésborda | 68 |
| Fekete babos feijoada | 67 |
| Füstös borjúkotlett | 79 |
| Fűszeres csirke | 45 |
| Galambpástétom búzalepénnyel | 98 |
| Galuska parmezánnal | 135 |
| Garnéla bellavista módra | 111 |
| Gombás gnocchi paradicsommártással | 117 |
| Gombás nyelvhalfilé vallon módra | 107 |
| Grazi csirkemell tésztában | 50 |
| Gyömbéres libaszárnyak | 63 |
| Gyömbéres báránycomb | 94 |
| Gyömbéres csirke | 53 |
| Hagymaleves | 34 |
| Haifa-saláta | 27 |
| Hariraleves | 40 |
| Hátszín fűszerköntösben | 82 |
| Hummusz | 29 |
| Húsos pizza | 120 |
| Isztambuli rizses csirkecomb | 44 |
| Joghurtos görög saláta | 28 |
| Joghurtos pulyka | 57 |
| Juhsajtos hajdinagaluska | 135 |
| Juhtúrós-szalonnás sztrapacska | 116 |
| Kakukkfüves marhavagdalt | 80 |
| Káposztás knédli | 136 |
| Kapribogyós avokádósaláta | 25 |
| Kapros salátaleves | 39 |
| Kincses levesek | 35 |
| Katalán lazacgombócok | 108 |
| Kebabcse | 66 |
| Konyakos csirke | 52 |
| Libacomb vörös káposztával | 62 |
| Lyoni bárányborda | 92 |
| Magyaros burgonyás rétes | 139 |
| Makréla fetasajttal, paradicsommal | 113 |
| Marengo csirke | 51 |
| Mediterrán kacsanyárs | 58 |
| Narancsos kacsa | 59 |
| Narancsos palacsinta | 127 |
| Nápolyi töltött borjúcomb | 76 |
| New York-saláta | 24 |
| Nizzai saláta | 26 |
| Nyírségi gombócleves | 38 |
| Nyúlgerinc tormás áfonyamártással | 97 |
| Őzvagdalt vargányagomba-mártással | 100 |
| Palacsinta juharos szederrel | 125 |
| Párolt, pirított kecskecomb fehérborban | 99 |
| Pirított galamb csokoládéval | 96 |
| Pisztráng firenzei módra | 109 |
| Pizza pármai sonkával | 121 |
| Rizskonfettivel töltött kellabda | 138 |
| Rizsboros terijaki | 71 |
| Rozmaringos bárány | 93 |
| Sajtos fánk | 122 |
| Serrano bableves | 36 |
| Sombrero palacsinta | 126 |
| Sopszkasaláta | 20 |
| Spagetti carbonara | 118 |
| Spenótos-zöldséges galuska | 135 |
| Sült marhatekercs | 87 |
| Sült rizs | 130 |
| Sült zöldségek | 131 |
| Sunshine-saláta | 23 |
| Sváb húsos derelye | 119 |
| Szecsuáni csirke | 46 |
| Székelygulyás | 74 |
| Tandoori csirke | 49 |
| Távol-keleti palacsinta | 124 |
| Tejszínes tintahal fekete spagettivel | 110 |
| Tiroli zsemlegombóc | 140 |
| Tőkehal fekete kagylóval | 112 |
| Töltött szőlőlevél | 137 |
| Vadkacsamell szárított paradicsommal töltve | 101 |
| Velencei pulykamáj puliszkával | 56 |
| Veronai pulykamell vargányával vagy szarvasgombával | 55 |
| Vörösboros provance-i marharagu | 88 |
| Waldorf-saláta | 22 |
| Zelleres csirkeleves | 33 |
| Zöldfűszeres tésztafonat | 132 |
| Zürichi röszti | 133 |