1.031.328

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Business Crow

Angol nyelvű szótanító keresztrejtvények/Business/Alapszint

Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Strucc Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 61 oldal
Sorozatcím: Crow
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-8600-24-1
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. Második, átdolgozott kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Business CROW című kiadvány egy idegen nyelvű, nyelvtanulók és nyelvgyakorlók számára készült rejtvénykönyv-sorozat része. A kötet elsősorban az üzleti élet, s annak szókincse iránt érdeklődőknek... Tovább

Előszó

A Business CROW című kiadvány egy idegen nyelvű, nyelvtanulók és nyelvgyakorlók számára készült rejtvénykönyv-sorozat része. A kötet elsősorban az üzleti élet, s annak szókincse iránt érdeklődőknek szól.
A rejtvények szókészlete a Business English alapjait elsajátítani kívánóknak nyújt segítséget játékos formában. A tanulás megkönnyítése érdekében egy-egy szó többször is előfordul a rejtvényekben, sőt bevezettük a betűkihagyásos meghatározásokat, melyek után gyakran a magyar jelentést is közöljük. Számos esetben példamondatba helyeztük a megfejtendő szóalakot, hozzásegítve ezzel a nyelvtanulót az adott szó előfordulási környezetével való ismerkedéshez is.
Az egyszerűbb kifejezéseket és rövidítéseket, valamint a példamondatokat sokszor angolul adtuk meg és dőlt betűvel szedtük. Néhol helyszűke miatt nem tudtuk kiírni a "(RÖV.)" megjelölést. A meghatározások megfogalmazását tekintve követtük a hagyományos rejtvényes szokásokat, ezért azok nem feltétlenül egyértelműek, csupán utalások (clue) a megoldásra.
Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv