1.031.446

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A teljes olajtartalmú "Full Fat" szójabab a takarmányozásban

Szerző

Kiadó: Agrárinformációs Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 102 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-502-571-8
Megjegyzés: 8 táblázattal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető3
A szójakezelés szükségessége6
Gundel János - Dr. Mátrai Tibor: A szója antinutritív anyagok, azok kimutatása6
A szójabab kezelésének lehetőségei13
Műszaki megoldások13
Nedves kukorica és szójabab szervessavas erjesztése17
Kísérleti eredmények26
Dr. Heincs Zoltán: Hőkezelési eljárások hatása a szójabab tulajdonságára és takarmányozási értékére26
Schmidt János - Kaszás István - Sipőcz József: Unipro szója felhasználása hizósertések takarmányozásában41
Bocchi-berendezéssel hőkezelt teljes szója felhasználása a sertéshizlalásban49
Vincze László: A pelyhesített szójabab takarmányozási értéke pecsenyecsibénél58
Schmidt János - B. Kissné Kelemen Gertrud: Bocchi- berendezéssel kezelt teljes szója felhasználása65
Gundel János - Dr. Mátrai Tibor: Azonos szójatételből hétféle feldolgozási módszerrel hőkezelt teljes szója kísérleti vizsgálata69
Minősítés84
Dr. Mátrai Tibor: A hőkezelt szója minősége, szabványa84
Barocsai György: A különféle eljárással kezelt szójabab takarmányozási minősítésének tapasztalatai89
Szederkényi Ervin: A hőkezelés ökonómiai értékelése91
Tartalomjegyzék103
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv