| Kiadó: | MTESZ Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 100 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| A-vitamin meghatározása élelmiszerekben (Dr. Krámerné dr. Falus Magda) | 9 |
| Karotin meghatározása élelmiszerekben (Dr. Krámerné dr. Falus Magda) | 14 |
| B1-vitamin meghatározása tiokrómos módszerrel (Dr. Berndorferné dr. Kraszner Éva) | 18 |
| B2-vitamin meghatározása fotometriás eljárással (Dr. Berndorferné dr. Kraszner Éva) | 23 |
| A B-vitaminok mikrobiológiai meghatározása (Dr. Paálné dr. Telegdy Kováts Magda és Hegedüs Mihály) | 27 |
| Bromatometriás aszkorbinsav meghatározás (Keveiné dr. Pichler Emilia) | 59 |
| 2, 6-diklórfenolindofenolos vizuális aszkorbinsav meghatározás (Keveiné dr. Pichler Emilia) | 62 |
| C-vitamin meghatározása alfa, alfa1-dipiridiles módszerrel (Keveiné dr. Pichler Emilia) | 67 |
| Aszkorbinsav (AS) és dehidroaszkorbinsav (DAS) rétegkromatográfiás meghatározása élelmiszerekben (Petróné Turza Márta) | 75 |
| D-vitamin meghatározása rétegkromatográfiás módszerrel (Kalmárné dr. Blazovich Márta) | 85 |
| E-vitaminok (tokoferolok) meghatározása természetes szerves anyagokban, élelmiszerekben (Dr. Berndorferné dr. Kraszner Éva) | 93 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.