1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Budapesti utmutató és cimtár 1936. (rossz állapotú)

Rendőrségi zsebkönyv XVI. évfolyam

Szerkesztő

Kiadó: Pallas Irodalmi és Nyomdai Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 356 oldal
Sorozatcím: Budapesti utmutató és cimtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN:
Megjegyzés: Szerkesztik: vitéz Nagyselmeczy László, vitéz Barcza Pál, Hajós László m. kir. rendőrfelügyelők és vitéz Komlósy Ferenc m. kir. rendőrfelügyelő. Korabeli hirdetésekkel. Pallas Irod. és Nyomdai R.-T. nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

Magyarország Kormányzója :
nagybányai vitéz Horthy Miklós
Őfőméltósága, a vitézek főkapitánya, cs. és kir. kamarás,
a katonai Mária Terézia-rend lovagkeresztjének, a... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

Magyarország Kormányzója :
nagybányai vitéz Horthy Miklós
Őfőméltósága, a vitézek főkapitánya, cs. és kir. kamarás,
a katonai Mária Terézia-rend lovagkeresztjének, a magyar érdemkereszt nagykeresztjének, a hadidíszítményes II. o. katonai érdemkeresztnek a kardokkal, a hadidíszítményes Lipót-rend lovagkeresztjének a kardokkal, a hadidíszítményes III. o. Vaskorona-rendnek a kardokkal, a hadidíszítményes III. o. katonai érdemkeresztnek a kardokkal, a bronz katonai érdeméremnek a katonai érdemkereszt szalagján a kardokkal, a bronz katonai érdeméremnek a hadidíszítm. I. o. Vaskorona-rend kisebbített alakjával, a bronz katonai érdeméremnek a piros szalagon, a Ferenc József emlékjelvény I. o., a Károly csapatkeresztnek, a sebesülési éremnek egy sávval, a háborús emlékéremnek a kardokkal és sisakkal, a II. o. tiszti katonai szolgálati jelnek, a Magyar Vöröskereszt Érdemcsillagának, a jubileumi emlékéremnek a fegyveres erő számára, a katonai jubileumi keresztnek, az 1912j 1913, emlékkeresztnek, az olasz Annunziata Rendnek, a souverain máltai katonai lovagrend nagykeresztjének, a belga Lipót-rend nagykeresztjének, a lengyel Fehér Sas-rendnek, az albán Besarend nagykeresztjének, a görög Megváltó-rend nagykeresztjének, a finn Fehérrózsa-rend nagykeresztjének, az egyiptomi Mehmet Ali rend nagykeresztjének a nyaklánccal, a siami királyi legfelsőbb Fehér-Elefántrendnek, a, Szent Sir Lovag-rend tulajdonosa, a Johannita-rend díszkommendatorja, az I. o. porosz királyi Vaskeresztnek, a II. o. porosz királyi Vaskeresztnek, a II. o. porosz királyi vörös Sas-rendnek a kardokkal, a III. o. porosz királyi koronarendnek, a II. o. bajor Szent Mihály-rendnek, az Ottomán császári Imtiáz-éremnek a kardokkal, az Ottomán császári Vas félholdnak, a II. o. és III. o. Medjidijeh-rendnek, a II. o. belga koronarendnek, a II. o. montenegroi Danillo-rendnek a csillaggal, a montenegroi Jubileumi éremnek, az eszt szabadságkereszt I. osztályának, az eszt Vöröskereszt emlékjelvénye I. osztálya első fokozatának és a kardokkal diszitett osztrák háborús emlékéremnek tulajdonosa. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv