1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Labdarúgó-szövetségek Délen

1912-2012

Szerző
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 187 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Az elmúlt 100 év a magyar történelem viharokkal terhes, nagy küzdelmű időszaka volt. Labdarúgásunk hűen tükrözte ezen időszakot fájdalmaiban és örömeiben, a sportág együtt élt Nemzetével.
E párhuzam nyomon követhető könyvünk lapjain, mely a Magyar Labdarúgás második legidősebb intézményének a Déli Labdarúgó-alszövetségnek és jogutódjainak életéről, fontosabb eseményeiről szól. A témában a szerzők - tudják jól - számtalan fontos, nagy horderejű összefüggést nem tártak fel, ezért azzal a szerénységgel, és kéréssel szeretnék átadni e könyvet a Magyar Labdarúgás, s a Csongrád Megyei Labdarúgás híveinek, hogy nézzék el a teljesség hiányát.
Kérem, értékeljék azt a szándékot, mely emléket akart állítani az elmúlt száz év Délmagyarországi futballjának, reménykedve egy későbbi nagyszerű könyv megjelenésében, mely méltó módon megírja majd Labdarúgásunk részletes szép történetét.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv