A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hogyan tudhatom meg, hogy a mennybe jutok-e?

Szerkesztő

Kiadó: Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 11 cm
ISBN: 978-963-7369-80-3
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Szeretném feltételezni, hogy a te szíves vágya is az, hogy egyszer a mennybe juss. Ki ne akarán ezt? - Bizonyára nem azok közé tartozol, akik csak úgy, könnyelműen és meggondolatlanul élnek az... Tovább

Előszó

Szeretném feltételezni, hogy a te szíves vágya is az, hogy egyszer a mennybe juss. Ki ne akarán ezt? - Bizonyára nem azok közé tartozol, akik csak úgy, könnyelműen és meggondolatlanul élnek az örökkévalóságot illetően.
Milyen gyakran hallani például ilyesmit: "Még sohasem jött onnan vissza senki, hogy elmondja, mi vár ránk a halál után." - Vagy ilyen véleményt: "Senki sem tudhatja, hogy majd egyszer a mennybe jut-e; ezt rá kell hagynunk Istenre." Mások viszont közömbösen túlteszik rajta magukat, és így felelnek: "Majd meglátjuk..."
Sokan elfojtják az örökkévalóságra vonatkozó kérdést, amikor mindent nevetségessé tesznek, e mottó értelmében: "Mi mindnyájan, valamennyien a mennybe jutunk...!" Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv