1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bermuda háromszeg (dedikált példány)

Szerző

Kiadó: Kairosz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 268 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN: 963-9302-18-X
Megjegyzés: Vojnich Iván szerző által dedikált példány.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Sir Jonathan, az Intelligence Service rezidense rájön, amire nem jött rá! - Viszont Andrej Andrejevics Korrumpevics, a KGB Atlanti Óceán szigetvilágának teljhatalmú ura rájön, amire Sir Jonathan nem jött rá! - Morris Hamburger az FBI-től mint a Pentagon megbízottja Korrumpeviccsel korrumpálva rájön, amire Andrej Andrejevics nem jött rá, hogy a bermudai Ösztövér sziget aranya, gyémántja nem ér annyit, mint Deprimált Ödön bioáramos találmányai. - Patríciát a KGB elrabolja, így akarja zsarolni Sir Jonathant. De Cukkini Őrgróf megmenti és hat év után kiszeret a lányból. - Savanyú Olivér kapitány és Facér Tihamér másodtiszt elvállalja a veszélyes küldetést és behajózzák a rakétákat. - A brómos kezelés jót tesz az Afroditének, csökken a hajó remegése, igaz a tenger simává szelídül. - Elindulnak a Bermudák felé. - A három nagyhatalom egyezséget köt, így már semmi akadálya sincs, hogy egymást kijátsszák. - Csakhogy Deprimált Ödön bioáramos találmányával levegőbe emeli az amerikai, angol és... Tovább

Fülszöveg

Sir Jonathan, az Intelligence Service rezidense rájön, amire nem jött rá! - Viszont Andrej Andrejevics Korrumpevics, a KGB Atlanti Óceán szigetvilágának teljhatalmú ura rájön, amire Sir Jonathan nem jött rá! - Morris Hamburger az FBI-től mint a Pentagon megbízottja Korrumpeviccsel korrumpálva rájön, amire Andrej Andrejevics nem jött rá, hogy a bermudai Ösztövér sziget aranya, gyémántja nem ér annyit, mint Deprimált Ödön bioáramos találmányai. - Patríciát a KGB elrabolja, így akarja zsarolni Sir Jonathant. De Cukkini Őrgróf megmenti és hat év után kiszeret a lányból. - Savanyú Olivér kapitány és Facér Tihamér másodtiszt elvállalja a veszélyes küldetést és behajózzák a rakétákat. - A brómos kezelés jót tesz az Afroditének, csökken a hajó remegése, igaz a tenger simává szelídül. - Elindulnak a Bermudák felé. - A három nagyhatalom egyezséget köt, így már semmi akadálya sincs, hogy egymást kijátsszák. - Csakhogy Deprimált Ödön bioáramos találmányával levegőbe emeli az amerikai, angol és orosz rombolókat Vacak Zénó, a Kék-Kakadu uralkodójának legnagyobb döbbenetére.
... Így történt: mert a humor nevetésbe csap át és békét teremt az emberekben. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Bermuda háromszeg (dedikált példány) Bermuda háromszeg (dedikált példány) Bermuda háromszeg (dedikált példány) Bermuda háromszeg (dedikált példány) Bermuda háromszeg (dedikált példány) Bermuda háromszeg (dedikált példány)

A borító megtört. A lapélek és az előlap széle kissé foltos.

A címlapon a szerző, Vojnich Iván névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
2.840 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba
konyv