| Kiadó: | Kulinária Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 249 oldal |
| Sorozatcím: | Stahl könyvtára |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 13 cm |
| ISBN: | 963-218-493-9 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
| Előszó | 13 |
| Vegyes ízelítő | 15 |
| A főfogás | 67 |
| Egy kis desszert | 175 |
| Repeta | 205 |
| Receptmutató | 249 |
| A szerzőről | 251 |
| Receptmutató | |
| Alvó Sara spagettije | 244 |
| Borsos bélszín | 224 |
| Bouillabaisse egyféle halból | 239 |
| Chili con carne | 218 |
| Csirkecurry | 232 |
| Egyiptomi spagettis csirke | 228 |
| Eléni borjúbecsináltja | 242 |
| Fokhagymás-joghurtos uborkasaláta | 209 |
| Görög húsgombóc | 220 |
| Húsgombóc citromos-tojásos mártásban | 222 |
| Kékkagylós paella | 214 |
| Kínai uborkás csirke | 230 |
| Kóliva | 246 |
| Padlizsánkrém | 211 |
| Recínás csirke | 226 |
| Spagetti alla carbonara | 216 |
| Tom muszakája | 234 |
| Tzatzíkis omlett | 213 |
| Vadsaláta | 238 |