A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Angyali történetek...és ami azóta történt... (dedikált példány)

Bővített válogatás

Szerző
Fotózta

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 727 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-370-874-3
Megjegyzés: Vujity Tvrtko szerző által dedikált példány. Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Igazi ajándékot tart a kezében a Kedves Olvasó, mely méltó folytatása Vujity Tvrtko kirobbanó sikerű könyvsorozatának. A "Nagy Kék Könyv" igazi meglepetéseket rejt, hiszen Tvrtko a legizgalmasabb, legtanulságosabb, legszebb emberi történeteinek nyomába ered, hogy beszámolhasson róla, mi lett a főszereplőkkel, hogyan folytatódott az ő életük. Mi történt a kambodzsai gyilkos mezőkön élő magyar árvákkal? Rendeződött-e az illocskai Rambo élete? Mi lett a Bobhercegnővel, aki kétszeres ráktúlélőként indult az olimpián, és kitartásával elkápráztatta az egész világot? Vajon élnek még szemétevő gyerekek a talibán ösvényen? Hogyan sikerült összeforrasztani a főutcájának kellős közepén fél évszázadra kettévágott magyar falut? Keresi-e még az őshazát az Afrika szívében élő magyar törzs? És tartja még a kapcsolatot Evelyne a Sierra Leone-i polgárháborúban eltűnt, majd halottnak hitt édesapjával, Kandeh parancsnokkal? Hogyan lehet túlélni a túlélhetetlent? És legyőzni a legyőzhetetlent? Ha... Tovább

Fülszöveg

Igazi ajándékot tart a kezében a Kedves Olvasó, mely méltó folytatása Vujity Tvrtko kirobbanó sikerű könyvsorozatának. A "Nagy Kék Könyv" igazi meglepetéseket rejt, hiszen Tvrtko a legizgalmasabb, legtanulságosabb, legszebb emberi történeteinek nyomába ered, hogy beszámolhasson róla, mi lett a főszereplőkkel, hogyan folytatódott az ő életük. Mi történt a kambodzsai gyilkos mezőkön élő magyar árvákkal? Rendeződött-e az illocskai Rambo élete? Mi lett a Bobhercegnővel, aki kétszeres ráktúlélőként indult az olimpián, és kitartásával elkápráztatta az egész világot? Vajon élnek még szemétevő gyerekek a talibán ösvényen? Hogyan sikerült összeforrasztani a főutcájának kellős közepén fél évszázadra kettévágott magyar falut? Keresi-e még az őshazát az Afrika szívében élő magyar törzs? És tartja még a kapcsolatot Evelyne a Sierra Leone-i polgárháborúban eltűnt, majd halottnak hitt édesapjával, Kandeh parancsnokkal? Hogyan lehet túlélni a túlélhetetlent? És legyőzni a legyőzhetetlent? Ha elolvassák ezeket az angyali történeteket, rájöhetnek: olykor a lehetetlen is lehetségessé válik.
Angyali történetek a világ minden tájáról, földi paradicsomokból és a pokol legmélyebb bugyraiból. Varázslatos jégmezők és polgárháborúk váltják egymást, miközben körbeutazhatjuk a földet Tvrtkóval. Lebilincselően izgalmas fejezetek a világ mások számára megközelíthetetlen térségeiről és az igazi hétköznapi hősökről, akik valódi példaképeink lehetnek.
Angyali történetek ... és ami azóta történt... A nagy felfedezések most Önre várnak. Vissza

Tartalom

Előszó7
Kambodzsa - Magyar árvák a gyilkos mezőkön9
Kacsintás a halálnak - Judy története119
Izland - Utazás Jégföldre147
Az illocskai Rambo167
Az albán beteg177
You can do it! - Beszélgetés Károlyi Bélával209
Bobherecgnő225
Sorel az olimpián, avagy a Nagy Kaland307
Sorel, a Fekete Hógolyó321
Pakisztán - Szemétevő gyerekek349
Volt egyszer egy kapitány377
A kettévágott falu387
"Leviszem az embereket a halálba"441
Tréfát űzni a halálból - Pazaurek Dezső története451
A kosaraslány465
Tarzan és Csita493
A Magyarábok525
A világsztár tragédiája... ...és felemelkedése543
Helló, Mr. President - Házibuliban George Bushéknál601
Barátom, a paralimpikon615
Az Evelyne-akció - Apakeresés Sierra Leonéban621
A szerzőről728

Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vujity Tvrtko könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv