1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mexikói tigris

Regény a mexikói életből

Szerző

Kiadó: Magyar Kereskedelmi Közlöny Hírlap és Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 144 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta Pallas Részvénytársaság Nyomdája, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

A meredek uton, mely a chapultepui várkastélyhoz, a mexikói elnök lakásához vezet, hat nyitott hintó nehezen kanyargott felfelé. Az elcsigázott, sovány lovak gyakran... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

A meredek uton, mely a chapultepui várkastélyhoz, a mexikói elnök lakásához vezet, hat nyitott hintó nehezen kanyargott felfelé. Az elcsigázott, sovány lovak gyakran megálltak a fáradtságtól. Ilyenkor a kocsisok - mindannyian a mexikói népviselet fantasztikus, de kopott és piszkos ruházatába öltözött, telivér indiánusok - a legkegyetlenebb módon csépelték a szegény állatokat.
Minden kocsiban négy, különböző korú férfi ült. Acélkék, kíváncsi szemeikről, halántékuknál kissé benyomott homlokukról, vonásaiknak határozott kifejezéséről, különösen öntudatos és biztos tartásukról könnyen lehetett következtetni, hogy az utasok északamerikaiak voltak.
Verőfényes reggel volt. Egy felhő sem zavarta meg a mélységes kék és végtelen tiszta ég boltozatát. Bár az amerikaiak csak néhány nap óta időztek a főváros környékén, az üditő, kellemes és friss levegő hatása alatt, a legkedélyesebb hangulat uralkodott közöttük.
- Morrison! - kiáltott egy középkorú férfi, az előtte haladó kocsiban ülő úrra. - Morrison!... Vájjon van-e oka megbánni, hogy önt magamhoz láncolva, egészen akarata ellenére ide hoztam ?... Nézzen csak körül! Képzelhet-e valami szebbet, szemeink előtt elterülő körképnél?... Vissza

W. Primer

W. Primer műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: W. Primer könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv