1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bonzó Muki kalandjai hűséges kis pajtásával Kiss Bodrival 7.

Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Filléres mesekönyvek kiadóhivatala
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Filléres mesekönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Elmeséli az Öreg Bonzó. Valló Péter fekete-fehér rajzaival illusztrálva. Nyomtatta a Miszler Testvérek, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

A hajnali pirkadás még alig világította; meg az alvó »hirös város« házait, amikor Bonzó kezében egy veder ragasztóval, nagy mázoló ecsettel, hóna alatt pedig egy nagy csomó... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

A hajnali pirkadás még alig világította; meg az alvó »hirös város« házait, amikor Bonzó kezében egy veder ragasztóval, nagy mázoló ecsettel, hóna alatt pedig egy nagy csomó plakáttal ment a kecskeméti Fő-utcán. Mögötte Bodri és Peti hosszú létrát vittek. Minden sarkon megálltak, nekitámasztották létrájukat aj falnak és felragasztották a rajkózenekar újonnan készült plakátját.
Mire felébredt a város és megindult az utca forgalma, már minden hirdető oszlopon, kerítésen, házak falain, nagy lángoló piros betűkkel volt olvasható, hogy Bonzó Muki rajkó zenekara a hires Peti primás vezetésével megérkezett és minden este a Beretvás kávéház és étteremben hangversenyez.
A járókelők csoportosulva olvasták, de az igazi öröm csak akkor keletkezett, amikor későbben az iskolába menő gyerekek meglátták és elolvasták, mert a plakát közepéről Bonzó arca mosolygott feléjük. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv