1.031.305

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pinokkio

Egy élő fabábú csodálatos kalandjai

Szerző
Fordító
Grafikus

Kiadó: Palladis Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 19 cm
ISBN:
Megjegyzés: A Walt Disney Studio szövegével és képeivel. Mojsza-nyomda nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Dzseppetto, az öreg esztergályos mester szorgalmasan dolgozott műhelyében. Egész napon át fúrt-faragott, de még éjjel se hagyta abba a munkát. Egy bábút faragott fából és nem... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Dzseppetto, az öreg esztergályos mester szorgalmasan dolgozott műhelyében. Egész napon át fúrt-faragott, de még éjjel se hagyta abba a munkát. Egy bábút faragott fából és nem akarta abbahagyni a munkát, amíg el nem készült vele.
A kis falu kicsiny házában egészen egyedül lakott, csak fekete macskája, Figaro és Kleo nevü kedvenc aranyhala éltek vele együtt. Az öregnek azonban sok barátja volt, mindenki ismerte és szerette a jóságos, fehérhajú embert. Dzseppetto egész életén át csak örömet szerzett másoknak.
Legjobban a gyerekek szerették Dzseppettót. Meggyógyította babáikat, tiszta fűrészporral tömte meg behorpadt testüket és kifakult arcukat újra festette. A megrokkant katonababáknak új karokat és lábakat készített és varázslatos erő volt a kezében, mikor egy játékot faragott.
Dzseppetto kicsi otthona egyúttal a műhelye és boltja is volt. Bár szegénynek látszott, ez a helyiség mégis nagyértékű kincsekkel volt teli: csodálatosan szépen faragott botok, órák és zenélő dobozok, melyekre olyan élethű alakok voltak vésve, hogy Dzseppetto néha úgy beszélt hozzájuk, mintha élnének. Aztán milyen gyönyörű játékok, királyfinak való karácsonyi ajándékok.
A kis ház ablakai kivilágítottak az éjszakába. Kinn sötét volt, a csendes kis falu mélyen aludt, csak egy fáradt vándor volt ébren, aki messzi útról érkezett.
Ruhája szürke volt a portól. Elnyűtt cipője szorította a lábát és a háta fájt a batyu súlyától, melyet a hátán cipelt. Az igazat megvallva, ez a batyu nagyon kicsiny volt, de ennek a vándornak a válla se volt nagy. Aprócska volt ez a vándor és Jimmy Cirip volt a neve. Vissza

Walt Disney

Walt Disney műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Walt Disney könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Pinokkio Pinokkio Pinokkio Pinokkio Pinokkio Pinokkio Pinokkio Pinokkio Pinokkio Pinokkio Pinokkio

Az első kötéstáblára az eredeti borító részletét ragasztották. A lapok foltosak, a rajzokat kiszínezték. Pár oldalon gyermekrajz, jelölés látható.

Állapot: Közepes
12.000 Ft
9.600 ,-Ft 20
48 pont kapható
Kosárba
konyv