1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Assisi Szent Ferenc

Aki a szívével gondolkozott

Szerző
Fordító

Kiadó: Kairosz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 113 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 10 cm
ISBN: 963-9484-54-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Matteo testvér egyszer így lépett Szent Ferenc elé: „Miért téged? Miért pont téged? Miért éppen téged?" Szent Ferenc először nem értette a különös kérdést: „Mit akarsz ezzel mondani?" Matteo testvér megismételte: „Azt szeretném megtudni, miért épp teutánad fut az egész világ, miért akar mindenki téged látni, rád hallgatni, neked engedelmeskedni?! Hiszen nem vagy Te se szép, se művelt, se nemes származású. Mi az benned, amiért mindenki utánad bolondul?" Ebből a legendás epizódból fogunk most kiindulni, mert a szerzetes barát által feltett kérdés Szent Ferenc titkát feszegeti: hogyhogy éppen az Assisiből jövő Ferenc a legnagyobb szent, akit a kereszténység valaha is adott a világnak? Mi az benne, ami még ma is annyira megfogja az embert, hogy egyszerűen nem tud szabadulni a hatása alól? Hogyan tekintsünk erre a különös emberre, és mi az új abban, amit mondott? Igen, „miért pont téged?"

Walter Nigg

Walter Nigg műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Walter Nigg könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv