1.035.093

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ezer kis csoda

Okos fejtörők kicsiknek, nagyoknak

Szerző

Kiadó: Griff Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 221 oldal
Sorozatcím: "Jót s jól"
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Első kiadás! A szerző 375 fekete-fehér szövegközti rajzával illusztrálva. Nyomta: az "Athenaeum" Könyvnyomda, Kassán.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ez a nagybácsink. Évekig gyártott, gyűjtött feladványokat és most közkinccsé teszi azokat. Reméli, hogy jó szórakozást és örömet szerez mindannyiunknak.
A rejtvényfejtés, apró titkok leleplezése,... Tovább

Előszó

Ez a nagybácsink. Évekig gyártott, gyűjtött feladványokat és most közkinccsé teszi azokat. Reméli, hogy jó szórakozást és örömet szerez mindannyiunknak.
A rejtvényfejtés, apró titkok leleplezése, több az egyszerű időtöltésnél, több az unaloműzésnél. Szellemi sport, mert a matematika, aritmetika és geometria csodálatos világába tartozik. Élesíti, erősíti a következtető, kombináló készséget és szellemi munkára ösztönöz. Ezenkívül megismerteti velünk a tudományok szigorú szabályait is.
Aki nem sajnálja az időt, fáradtságot és komolyan tanulmányozza a könyvben található feladatokat, meglepetéssel láthatja, milyen bőségben tesz szert tanulságos és érdekes ismeretekre, pedig csak egyszerű számokkal, vonalakkal, körökkel, háromszögekkel és négyzetekkel dolgozik. Később a rejtvényekkel való foglalkozás még több örömet okoz, mert arra is ösztönöz, hogy kitaláljunk új rejtvényeket és másokat meglepjünk azokkal.
Ez a gyűjtemény javarészt új feladványokat tartalmaz ... Megfejtésük nem boszorkányság, nem kívánja a tudományos képletek, nehezebb szabályok ismeretét. Mindenki megfejtheti a feladványokat, öreg, fiatal. Talán a szakembernek, a komoly matematikusnak is öröme telik majd a játékban. Vissza

Walter Sperling

Walter Sperling műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Walter Sperling könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv