1.034.197

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ázsiai főzőiskola

Kezdőknek és haladóknak

Szerkesztő

Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 238 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN: 963-547-832-1
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető
Ázsiai ételek - könnyedén10
Wok, bambuszkosár, ázsiai fondütál: konyhai eszközök és főzési módszerek12
Az ázsiai konyha jellegzetes hozzávalói a bambuszrügytől a citromfűig16
Konyhai ábécé22
Amit az ételek előkészítéséről és elkészítéséről tudni érdemes26
Receptek
Előételek32
Levesek52
Saláták72
Tésztafélék, rizsételek92
Vegetáriánus ételek112
Halételek132
Szárnyas- és húsételek172
Desszertek212
Mutató233
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv