1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Olasz főzőiskola

Kezdőknek és haladóknak

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 239 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN: 963-547-734-1
Megjegyzés: Gazdagon illusztrálva színes ételfotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés
Olaszul főzni - könnyedén10
Csábító sokféleség: tészta, tészta, tészta12
A legfontosabb hozzávalók: olívaolaj, ecet, fűszerek14
Helyi specialitások: sonka, szalámi, sajt16
"Specialisták" az olasz konyhában18
A pizza- és tészakészítés kis segédeszközei20
Az olasz konyhai nyelv ábécéje22
Amit az előkészületekről és a főbb elkészítési módokról tudni érdemes26
Receptek
Előételek és saláták32
Levesek és egytálételek72
Pizzák és tészták88
Burgonya és rizs140
Halételek148
Szárnyasok168
Húsok180
Desszertek208
Névmutató232
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv