A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

The History of Pendennis I-II.

Pendennis története I-II. - His Fortunes and Misfortunes, His Friends and His Greatest Enemy/Szerencséje és balszerencséje, barátai és legnagyobb ellensége

Szerző

Kiadó: Foreign Languages Publishing House
Kiadás helye: Moszkva
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 1.072 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Színes, kavargó világ bontakozik ki e monumentális regény lapjain: a XIX. század közepének Angliája, a nyüzsgő, eleven London és derűs, kedves kastélyaival, paplakjaival az angol vidék. S ezt a káprázatos színteret Thackeray megannyi érdekes figurával népesíti be: szépasszonyok, és szélhámosok, öregedő katonatisztek és elegáns ficsúrok, szerelmes lelkészek és pletykás vénlányok, lordok és inasok tűnnek fel a történet különböző állomásain.
Közöttük vívja harcát ifjú hősünk, Arthur Pendennis úr legnagyobb ellenségével – önmagával. Illetve a tisztaságát, egyenességét minduntalan megkísértő önzéssel, a felelőtlen cinikus karriervágyat. Küzdelme sikerrel jár.
E híres regényben ismét pompás képét kapjuk az emberi természetnek. Az áradó mese végig ébren tartja érdeklődésünket.

Tartalom

(Anglia, London, vidék, asszony, katona, szerelem)

William Makepeace Thackeray

William Makepeace Thackeray műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: William Makepeace Thackeray könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv