1.035.111

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lear király (minikönyv)

Szerző
Fordító
Grafikus

Kiadó: Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület Békés megyei szervezete
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Bőr
Oldalszám: 258 oldal
Sorozatcím: Klasszikusok miniben
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 6 cm x 4 cm
ISBN: 963-02-3288
Megjegyzés: Kiadott példányszám: 400 Nyomda: Kner Nyomda Kereskedelmi forgalomba nem került. Fekete-fehér és színes illusztrációkkal. A könyv pontos mérete: 44 x 60 mm.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület Békés megyei Szervezete tisztelettel nyújtja át Önnek, kedves Gyűjtő, a "Klasszikusok miniben" sorozatának újabb kis kötetét. Évekkel ezelőtt indítottuk... Tovább

Előszó

A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület Békés megyei Szervezete tisztelettel nyújtja át Önnek, kedves Gyűjtő, a "Klasszikusok miniben" sorozatának újabb kis kötetét. Évekkel ezelőtt indítottuk útjára a tizenkét témára tervezett sorozatot azzal, hogy a kötetek között a világ irodalmának gyöngyszemeit jelentetjük meg teljesen saját, tehát a nyomdai kollektíva amatőr gondozásában.
Eddig Puskin: Anyegin, Schiller: Az orléans-i szűz, Madách: Az ember tragédiája, Dante: Az isteni színjáték, (Pokol, Purgatórium, Paradicsom), Ibsen: Peer Gynt, Madách: Mózes
Óriási alkotásokat készítettünk el a sorozat kicsiny, de olvasható szöveggel nyomtatott köteteiben.
Az illusztrátorok sorában találjuk Miklosovits Lászlót, Zörgő Jánost, Joó Margitot a fiatalok közül, s ezúttal jelentkezik Würtz Ádám, Reich Károly - mindketten Shakespeare-témákban.
Kérjük tehát, kedves gyűjtő barátunk, fogadja szeretettel a megyénk nyomdai hagyománya ébren tartásának gondolatával létrehozott újabb kötetünket.

Békéscsaba, 1984. december havában Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv