1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Színház

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Holnap Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 293 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 11 cm
ISBN: 963-346-698-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A filmszínházak nemrégiben mutatták be Csodálatos Júlia címmel a regényből készült filmet (rendezte Szabó István, 2004).
Júlia Lambert karrierjének csúcsán, Anglia legnagyobb színésznője. A színpadon igazi profi, tehetségének és vonzerejének teljes birtokában. A színpadon kívül pedig egy unatkozó feleség. Kezdetben csak szórakoztatja a visszahúzódó, mégis ambiciózus fiatalember rajongása és figyelme, akinek kitartása később izgalomba hozza, végül vadul és veszélyesen beleszeret.
Habár Maugham elsősorban regény- és novellaíróként ismert, első nagy sikereit drámáival aratta. Színműíróként megismerte a színház belső világát, kiismerte a színészek és rendezők munkáját, manírjaikat, és látta a szakadékot, amely a valóságtól elválasztja őket. Hiteles lélektani mozzanatokkal átszőtt története tanúságtétel arról a világról, melyből visszavonult, és meggyőző vallomás a színpadhoz fűződő bensőséges kapcsolatáról.

William Somerset Maugham

William Somerset Maugham műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: William Somerset Maugham könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Színház
Állapot:
2.340 ,-Ft
19 pont kapható
Kosárba
konyv