Vallás témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Barangolás az operák világában III. (töredék)

Kezdőknek, haladóknak és megszállottaknak/Zeneszerzők Pf-S-ig

Szerző
Lektor

Kiadó: Tudomány Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 843 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-8194-44-8
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal. Töredék kötet.

Fülszöveg

2004-ben jelent meg az "Operai barangolások" első kötete. Azóta változott a világ. Az európai operaháznak szinte kivétel nélkül komoly nehézségekkel küzdenek. Az operák támogatása is a szociális, gondoskodó államoknak volt a vívmánya. Ma pedig Európában kétségbeesetten kell küzdeni azért, hogy a kulturális intézmények normálisan működhessenek. De az operaházak támogatása csökkent és egyre kevésbé tudják feladataikat ellátni. És mégis a műfaj virágzik! Egyre több embert hódít meg és az operai közönség lelkesen kitart imádott műfaja mellett.
Szerencsére van néhány cselekvő barátja is ennek a műfajnak, akik nem törődnek a viharokkal, hanem teszik a dolgukat. Közéjük tartozik Dr. Winkler Gábor, aki fáradhatatlanul folytatja operai barangolásait.
Most megszületett a harmadik kötet. Névsor szerint Pfitznertől Richárd Straussig találkozhatunk az operaszerzőkkel. Köztük: Puccini és Rossini, akik már bizonyosan hiányoztak az operakedvelőknek. Sok kép. Sok ismert és ismeretlen adat. Gazdag... Tovább

Tartalom

III. kötet
Előszó 1823
A szerző előszava 1827
Hogyan használjuk a könyvet? 1831
Zeneszerzők Pf-S 1835
Nevek jegyzéke 2497
Operák jegyzéke 2565
Kislexikon 2611
Forrásmunkák 2643

Winkler Gábor

Winkler Gábor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Winkler Gábor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem