1.031.369

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Parasztok

Regényciklus/A paraszti és emberi szenvedély hatalmas regénye/Védőborítós példány

Szerző
Fordító

Kiadó: Dante Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 894 oldal
Sorozatcím: A szép élet titka: az olvasás!
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nobel-díjas regényciklus. Lengyel eredetiből Tomcsányi János fordította. Nyomatta: Krakauer és Várnai. Nyolcadik kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Reymont életének főműve, a Parasztok, nemcsak a Nobel-díj dicsőségét szerezte meg írójának, de nagyobb területet is hódított meg, mint a modern világirodalom bármely más alkotása.
Reymont az első író, aki a paraszti élet összefoglaló, tárgyilagos megírására vállalkozott. Nem idealizál és nem szörnyed el: mesél és rajzol. Örök típusokat elevenít meg, az örök paraszt típusait, amelyeket egyformán megtalálunk lengyel, magyar vagy francia földön. Örök paraszti és emberi szenvedélyeket ír le, földéhséget, szerelmet. Látjuk a parasztot dolgozni, ünnepelni, imádkozni, földesúrral, törvénnyel, orosz elnyomással hadakozni, szeretkezni, féltékenykedni, pletykálni, inni és - meghalni. A négy kötet négy évszak tipikus eseményeit mutatja be, széles, de mégis lüktető mese keretében.
A lengyel remekíró hatalmas alkotása olcsó kiadásban a nagyközönség legszélesebb rétegei számára is hozzáférhetővé válik.

Wl. St. Reymont

Wl. St. Reymont műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Wl. St. Reymont könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv