837.562

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A vámpír

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: K.u.K. Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 227 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-988-751-0

Fülszöveg

Szeánszok, láthatatlan erők és titkok, démoni erejű szerelmi szenvedély. Egy férfi küzdelme önmaga elvesztése ellen, a boldogság elnyeréséért.
A regény legizgalmasabb részei Londonban játszódnak, amolyan „stokeri" módon. A ködbe, esőbe, sárba merült szörnyvárosban különféle vallások és szekták bizarr hívei lézengenek. Itt bolyong hipnotikus álomban, élő halottként Zenon, aki két nő - a démoni Daisy és az angyali Betsy - között őrlődik.
Kicsoda valójában Daisy, ez az önmagát megkettőzni képes, titokzatos, démoni nő? Láthatatlan hatalmak játékszere, aki egy fantasztikus orgián a sátánnak áldozza magát? Ellenállhatatlan erotikus vonzereje csak a gonosz csábítás eszköze? Vagy ő az elérendő boldogság maga?
Daisy mellett megjelenik még egy végzet asszonya, a vámpírjelölt Ada, de végül Zenon mégis Daisy prédája lesz. Izgalmas, szórakoztató és elgondolkodtató regény.

Wladislaw Stanislaw Reymont

Wladislaw Stanislaw Reymont műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Wladislaw Stanislaw Reymont könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem