A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A szedési érettség hatása a VF-145-7879 fajtájú paradicsomból készült sűrítmény karotinoid-összetételére

Különlenyomat a "J. Food Sci." c. folyóirat 1977/42. 1. sz. füzetéből

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Országos Műszaki Könyvtár és Dokumentációs Központ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 16 oldal
Sorozatcím: J. Food Sci.
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Különlenyomat.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

"Összefoglalás: A paradicsom karotinoidjai igen fontosak a paradicsom-sűrítmény-konzervek színe és tápértéke szempontjából. A növényi pigmentek néhánya az A-vitamin prekurzora.... Tovább

Előszó

Részlet:

"Összefoglalás: A paradicsom karotinoidjai igen fontosak a paradicsom-sűrítmény-konzervek színe és tápértéke szempontjából. A növényi pigmentek néhánya az A-vitamin prekurzora. Általában úgy tartják, hogy a paradicsom viszonylag nagyobb mennyiségű likopént és viszonylag kevesebb béta-karotint tartalmaz. Nem tisztázott, hogy az érettség fokának van-e befolyása a paradicsom-sűrítmények karotinoid-eloszlási különbségeire, vagy sem." Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A szedési érettség hatása a VF-145-7879 fajtájú paradicsomból készült sűrítmény karotinoid-összetételére A szedési érettség hatása a VF-145-7879 fajtájú paradicsomból készült sűrítmény karotinoid-összetételére

Könyvtári könyv volt. A borítón bejegyzés található.

Állapot: Közepes
980 Ft
390 ,-Ft 60
3 pont kapható
Kosárba
konyv