A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A repülő láda

Andersen, Grimm és Ezeregyéjszaka legszebb meséi

Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Magyary István Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 18 cm
ISBN:
Megjegyzés: Biczó András szövegközti fekete-fehér rajzaival és Kolozsvári Sándor 1 színes képével illusztrálva. Átdolgozta és eredeti mesékkel kiegészítette Z. Tábori Piroska. Nyomtatta a "Pátria"-nyomda R.-T., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A repülő láda

Volt egyszer egy kereskedő, annak nagy vagyona, meg egy könnyelmű fia. Mikor a kereskedő meghalt, ittmaradt a vagyon s ittmaradt a fiú. Elmult egynéhány esztendő s a fiú még mindig... Tovább

Előszó

A repülő láda

Volt egyszer egy kereskedő, annak nagy vagyona, meg egy könnyelmű fia. Mikor a kereskedő meghalt, ittmaradt a vagyon s ittmaradt a fiú. Elmult egynéhány esztendő s a fiú még mindig megvolt, de a vagyon bizony elúszott. Négy garason kívül semmije sem maradt a fiúnak, csak egy pár cipője, meg egy ócska hálóköntöse.
Egy jóbarátja ekkor régi utazóládát küldött neki, hogy legyen miben tartania a holmiját, de minthogy nem volt mit beletenni, maga ült a ládába. Ekkor derült ki, milyen csodálatos láda az: ha megnyomták a lakatját, repülni tudott. Amint elindult, a kéményen át felrepült a felhők közé s akárhogy recsegett-ropogott is, mégsem esett széjjel. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv