1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vetéstől aratásig

Regény fiatal lányoknak

Szerző
Grafikus

Kiadó: Dante Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. Nyomtatta a Független nyomda, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Vetéstől aratásig tart ez az egyszerű történet. Van benne öröm, szomorúság, sok munkás hétköznap és igazi ünnep is. Mint az ember életében, aki itt csak egy szem a láncban, mely örök testvériségbe... Tovább

Előszó

Vetéstől aratásig tart ez az egyszerű történet. Van benne öröm, szomorúság, sok munkás hétköznap és igazi ünnep is. Mint az ember életében, aki itt csak egy szem a láncban, mely örök testvériségbe kapcsolja mindennel ami él. Ez a testvériség maga az élet és örökkévalóság.

Vil - családi nevén Tündérke, - halkan, nagyon halkan nyitott be és csak a pisze orra hegyét merte bedugni. De azt is sietve visszakapta és gyorsan becsukta az ajtót. Annyit látott, hogy apa ökle nagyot csattanva csap le az íróasztalra.
- Brr! Még mindig kiabálnak! Ezek a férfiak! - sóhajtott nagyot Vil és elgondolkozva állott meg. Talán mégis jó volna leszólni anyának? Legalább félórája tart odabent a vita és ha apa már csapkod, akkor szükség volna női közbelépésre! A női közbelépő persze, csak anya lehetett, mert Vil nagyon szerette ugyan az édesapját, rendes körülmények között nem is félt tőle, de hogy ilyenkor elébe álljon?
- Brr! Jöjjön csak anya! Vissza

Z. Tábori Piroska

Z. Tábori Piroska műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Z. Tábori Piroska könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv