1.034.202

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Angyalbiblia

Szerző
Lektor

Kiadó: DextraMedia Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 274 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-89212-1-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Biblia történeteiből is kiderül, hogy mindannyian hibridek vagyunk. Az, hogy ki, milyen arányban rendelkezik (az őshonos előembertől származó alkotóelemek mellett) az idegenek magasabb rendű... Tovább

Előszó

A Biblia történeteiből is kiderül, hogy mindannyian hibridek vagyunk. Az, hogy ki, milyen arányban rendelkezik (az őshonos előembertől származó alkotóelemek mellett) az idegenek magasabb rendű génjeivel, az személyenként változó.
Megfelelő életcél, hogy küzdjünk minőségi tulajdonságaink előtérbe kerüléséért, illetve alantas énünk háttérbe szorításán. Ez különösen embert próbáló feladat a Föld bolygó harcias közegében.
Azt mondom hát, hibridek: kezdjünk, és bízva bízzunk!
A szerző Vissza

Fülszöveg

Az Angyalbibliából megtudhatjuk, hogyan kérjük az angyalok segítségét, hogyan vonzzuk bölcsességüket az életünkbe. Számtalan gyakorlati tanács, meditáció és megerősítés útján ez az átfogó útmutató megtanít bennünket az angyalok érzékelésére, a kristályterápia alapjaira és még sok minden másra is. Akár iránymutatásra, gyógyulásra vagy inspirációra van szükségünk, ez a könyv a tökéletes útmutató.

Hazel Raven író, tanár és gyakorló terapeuta a kristályterápia, az angyalterápia, a színterápia, a hangterápia, a virágterápia és a reiki területein. A College of Bio-dynamics alapítója. Jelenleg kristály- és angyalterápiát oktat az Egyesült Királyságban és az USA-ban, és magánpraxisa is van.

Tartalom

Tartalom
A szodomai küldetés 9
Veszélyes vonzerő 33
Az Onan-eset 41
A Dina-féle erőszak 63
Mózes tüzel 79
Együtt a hibridekkel 101
A perzsák angyalfejedelme 141
Pusztító búcsú Dávidtól 183
A jelölt 201
Jézus, gyere ide! 217
Záró dialógus 227
bibliai verziók 243

Zajácz László

Zajácz László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Zajácz László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv