1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Und was Meinen Sie? 1.

Materialien zur Konversation und Diskussion

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Janus Pannonius Tudományegyetem Továbbképző Központ
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 178 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN: 963-641-272-3
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A növekvő kínálat ellenére továbbra is rapszodikus és egyre drágább hazai nyelvkönyvpiac jelentősen akadályozza az igényes, mindenkor hozzáférhető, a gyakorlatban bevált, a magyarországi... Tovább

Előszó

A növekvő kínálat ellenére továbbra is rapszodikus és egyre drágább hazai nyelvkönyvpiac jelentősen akadályozza az igényes, mindenkor hozzáférhető, a gyakorlatban bevált, a magyarországi nyelvtanulók igényeihez igazodó színvonalas nyelvkönyvekre építeni szándékozó nyelvtanárok és nyelvoktató intézmények munkáját. Ezért határoztuk el 1991-ben, hogy saját folyamatos nyelvkönyvellátásunk biztosítása, továbbá a meglévő nyelvkönyvek választékának eredményesen használható és kedvező árú idegen nyelvű tananyagokkal való bővítése érdekében saját komplex nyelvkönyvsorozatokat indítunk. E vállalkozásunk keretében adtuk közre a németül tanulók körében a 80-as évek közepén slágerré vált, majd gyorsan elfogyott, és jó ideig keresett hiánycikknek számító "Und Was meinen Sie?" című nagysikerű kétkötetes nyelvkönyvet átdolgozottan és továbbfejlesztetten. A magas példányszám ellenére a könyv másfél év alatt elfogyott, amit közkedveltségének egyik bizonyítékaként értékelhetünk. Ezért is határoztuk el, hogy a kétkötetes nyelvkönyvet most újabb kiadásban megjelentetjük. Nem számítottunk ilyen gyors újrakiadásra, viszont azt sem szeretnénk, ha a könyvünkhöz ragaszkodó tanulók és némettanárok más nyelvkönyvre kényszerülnének áttérni könyvhiány miatt, ezért lemondtunk az észrevett nyomdahibák egy részének, főként az elválasztási hibáknak, kijavításáról, helyette hibajegyzéket helyeztünk el a 2. kötet végén.
Az elmúlt évben megjelent a sorozat második kötete, a nyelvtani ismeretek elsajátítását, bővítését és rendszerezését segítő, a gyakorlati nyelvhasználat szempontjait érvényesítő, a szokványos nyelvtankönyvektől eltérően érdekes és olvasmányos "Grammatik zum Üben". Főként a középiskolások, valamint a nyelvvizsgára készülők körében vált gyorsan népszerűvé. Bízunk abban, hogy a társalgási kötetekhez hasonlóan ez a nyelvkönyv is hatékonyan segíti a német nyelv eredményes elsajátítását. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Und was Meinen Sie? 1. Und was Meinen Sie? 1. Und was Meinen Sie? 1. Und was Meinen Sie? 1. Und was Meinen Sie? 1. Und was Meinen Sie? 1.

A borító enyhén töredezett, kopott. A borítón ceruzás tulajdonosi bejegyzés, jelölés, néhány lapon ceruzás bejegyzés látható.

Állapot:
1.140 ,-Ft
6 pont kapható
Kosárba
konyv