1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Und was Meinen Sie? 1.

Neu - Materialien zur Konversation und Diskussion

Szerző
Lektor

Kiadó: Holnap Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 224 oldal
Sorozatcím: Nyelvvizsga-könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-346-501-X
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Kollégák! Tisztelt Nyelvtanulók!
Az „UND Was Meinen SlE?" először 1984-ben jelent meg, majd alaposabb átdolgozás után 1991-ben. Tanárok és tanulók szívesen használták, még a 90-es években... Tovább

Előszó

Tisztelt Kollégák! Tisztelt Nyelvtanulók!
Az „UND Was Meinen SlE?" először 1984-ben jelent meg, majd alaposabb átdolgozás után 1991-ben. Tanárok és tanulók szívesen használták, még a 90-es években is, az egyre bővülő tankönyvkínálat ellenére folyamatosan a piacon volt. Mivel mind a mai napig nagy az érdeklődés a könyv iránt, és a HOLNAP Kiadó koncepciójába is beleillik egy ilyen típusú német nyelvkönyv, mi, a szerzők arra vállalkoztunk, hogy felújítsuk, felfrissítsük és kiegészítsük tankönyvünket. A koncepció nem változott, mivel visszajelzéseink szerint találkozott mind a kollégák, mind a nyelvtanulók tetszésével, megfelelt céljaiknak, igényeiknek.
Az „Und Was Meinen sie?"-t mindazoknak ajánljuk, akik már középhaladó vagy haladó szinten tudnak németül, és céljuk, hogy nyelvtudásukat, készségeiket továbbfejlesszék, és felkészüljenek a középfokú nyelvvizsgára. A beszédkészség, az olvasott szövegek értése és az írásbeli kifejezőkészség fejlesztéséhez változatos lehetőségeket nyújtó feladattípusokból tudásszintjük, céljaik és érdeklődésük szerint válogathatnak. A leckék sorrendjét is szabadon megválaszthatják, valamint azt is, hogyan, milyen sorrendben szemezgetnek az egyes témákhoz gyűjtött és kidolgozott anyagokból.
Az új kiadás figyelembe vette, hogy korábban sok középiskolában is használták kiegészítő anyagként a könyvet, ezért két új témakörrel bővítettük a kínálatot, az egyik az iskolával a másik a fiatalok életével foglalkozik. Természetesen az elmúlt évtizedben történt változások miatt (pl. a computer megjelenése a munkahelyeken és az iskolában stb.) kiegészítettük a szókincsgyakorlatokat, átdolgoztuk a szituációk egy részét ill. új autentikus szövegeket kerestünk, az időközben elavultakat pedig elhagytuk. Könyvünk egyik erőssége, hogy Magyarországról, Budapestről és az egyes témák kapcsán a magyar vonatkozásokról is tájékoztatja a tanulókat ill. segítséget nyújt a tanároknak ahhoz, hogy ez a fontos szempont ne sikkadjon el. Vissza

Fülszöveg


A nagysikerű tankönyv kiegészített, átdolgozott kiadása.
Nyelvvizsgára felkészítő tananyag Fiataloknak és felnőtt nyelvtanulóknak Iskolai és tanfolyami nyelvoktatáshoz
• A vizsgatémák változatos feldolgozása
• A szókincs és a beszédkészség intenzív fejlesztése
• Aktuális, autentikus szövegek
• Sokféle, különböző nehézségű gyakorlat és feladat
• Jól áttekinthető, logikusan felépített
• A két kötet leckéi szabadon választott sorrendben végezhetők el
• Különböző módszerekkel, sokféleképpen feldolgozható tananyag
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv