A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Mézesmadzag (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 228 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 10 cm
ISBN: 963-15-1577-X
Megjegyzés: Zay László szerző által dedikált példány.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A jövő filmje a hologram, vászon se kell, a levegőben, mintegy a semmin jelenik meg a kép. Nincs új a nap alatt. Akinek az ősrégi hologramot elhúzták a szeme előtt, a derűs látványtól talán még arról is megfeledkezett, ha előbb elhúzták a nótáját. Egyszerű, olcsó eszköz ez arra, hogy akinek a szeme elé tartják, érezze magát a hetedik mennyországban, holott egyáltalán nem ott van, talán épp a pokol hetedik bugyrában. Ez az élet-halált, gondot, búbajt, feladatot feledtető ősművészet a mézesmadzag. Mézesmadzag-e csakugyan a művészet?
Erre a kérdésre keres feleletet hétről hétre, napról napra Zay László. Újságíró, kritikus, publicista: negyedszázad óta írja filmkritikáit és a kultúra minden más területével foglalkozó cikkeit, egymáshoz mérve műveket s az embert, akihez a művészet szól s akiért a művészet szól. Ebben a kis kötetben is azt kérdezi a szerző: a művészet tükrében ha belenéz az ember, mit lát benne, mit lásson benne?

Zay László

Zay László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Zay László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv