1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Valódi magyar Szakácskönyv (rossz állapotú)

Szerző

Kiadó: Singer és Wolfner Kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 296 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Hetedik javitott s a befőttekről szóló résszel megbővitett kiadás. Nyomtatta a Budapesti Hirlap nyomdája. A címlapon feltűntetettel ellentétben Gróf Teleki Sándor ajánlását és sajátkezü levelének másolatát nem tartalmazza.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Több éve már annak, hogy egy csöndes nyári délután belépett hozzám Nagyváradon gróf Teleky Sándor, a vitéz, hires honvédezredes.
Mint a tavaszi napsugár, úgy hatott komor lelkivilágomra nyájas,... Tovább

Előszó

Több éve már annak, hogy egy csöndes nyári délután belépett hozzám Nagyváradon gróf Teleky Sándor, a vitéz, hires honvédezredes.
Mint a tavaszi napsugár, úgy hatott komor lelkivilágomra nyájas, biztató szava.
Látva küzködő életemet s mert tudta, hogy értek a főzéshez, megkérdezte: mért nem írok egy eredeti magyar szakácskönyvet? - Nincsenek-e leírott jegyzeteim, holmi különlegesebb ételekről?
- Vannak. - feleltem.
- Ugyan kérem adja ide, hadd nézzem át.
Nagy szégyenkezve előhozakodtam egy szakadozott füzetecskével. Vissza

Tartalom

Könyvem története. Irta Zilahy Ágnes 3
Különféle levesek.
Közönséges húsleves 5
Gulyásleves 6
Gulyásleves másképpen 6
Rákleves 6
Rákba való töltelék 6
Rákleves 7
Barnaleves 7
Tyúkleves
Nagybetegnek való eledel 8
Galambleves 8
Kaszáslé 9
Tüdőtáskaleves 9
Gombócleves 9
Káposztaleves 10
Bableves 10
Borleves bőjtösen 10
Tört májleves 11
Sörleves 11
Teknősbéka-leves 11
Teknősbéka-leves más módon 11
Borsólé 12
Májleves árván 12
Gesztenyés leves 13
Agyvelőleves 13
Becsináltleves 13
Gombaleves 14
Savanyú tojásleves 14
Szabógallér-leves 14
Lencseleves 15
Korpacibere 15
Székelyleves 16
Töltöttcsirke-leves 16
Bableves olasz módra 17
Mákosleves 17
Kiszela-csorba 17
Angádzsábur 17
Táskaleves 18
Paradicsomleves 18
Koldusleves 18
Zöldbab-leves 18
Köménymagos leves 18
Burgonyaleves 19
Darával töltött tésztaleves 19
Tej leves 20
Pergelt daraleves 20
Gyöngykása-leves 20
Habartleves 21
Zöldségleves 21
Csirkeleves almával 21
Bableves á la Gondé 21
Májleves 22
Tiszta halleves 22
Halleves más módon 22
Minestra 23
Levesbe valók.
Gyúrt tészták 23
Csigatészta 23
Rákba való fölvert galuska 24
Rákleves rákhússal 24
Tejgaluska 24
Dara- (griz) kockák 25
Májgaluska 25
Olasz-borsó 25
Gyöngykása 26
Gyöngykása gombával 26
Rizskása gombával 26
Vegyes zöldség 26
Tüdő-táska 27
Tojásos kocka 27
Zsemlyemorzsa-gombóc 27
Lisztgaluska 27
Tüdős rétes 28
Húsgombóc levesbe 28
Hústáska 28
Eresztett tészta 28
Reszelt tészta 28
Levesbe való velőstészta 29
Tejconsomé levesbe 29
Tüdőconsomé levesbe 29
Szágó-leves 29
Halak.
Szegedi halászlé 29
Szegedi halászlé másképpen 30
Paprikás hal sülve 30
Paprikás hal 31
Rántott harcsa 31
Egészben megsütött apró hal 31
Csuka fűszeresen 32
Csuka tejfölös tormával 32
Süllő vagy csuka töltve 32
Tépett csuka 33
Teknősbéka a saját héjában 33
Teknősbéka citrommártással 33
Rántott szardella 34
Balatoni fogas vajjal 34
Fogas majonéz-mártással 34
Hal-majonéz 34
Pisztráng vajjal 34
Pisztráng hidegen 34
Tatármártás 35
Kecsege aszpikkal és majonézzel 35
A tengeri halakról 35
Süllő zöldpetrezselyemmel 35
Rántott harcsa 36
Rák főve 36
Hering melegen 36
Száritott tőkehal 37
Hogyan nem fő széjjel a hal? 37
Aszpik 37
Saláták.
Öntött saláta 38
Zöld saláta hidegen 38
Burgonya-saláta zellerrel 38
Karfiol-saláta 38
Vöröskáposzta-saláta 39
Heringsaláta 39
Uborka-saláta 39
Narancs-saláta 39
Zöldség-saláta 39
Vegyes saláta 40
Hús mellé való mártások.
Mandulás tormamártás 40
Ecetes torma 40
Tejfölös tormamártás 40
Zsemlyés tormamártás 41
Halra való mártás 41
Magyar házimustár 41
Paradicsommártás 41
Tejfölös uborka-mártás 42
Hagyma-mártás 42
Sóska-mártás 42
Szardella-mártás 42
Kapor-mártás 42
Kapornya- (kapor-) mártás 43
Zsemlye-mártás 43
Fokhagyma-mártás 43
Gomba-mártás 43
Máj-mártás 43
Gyümölcs-mártások 44
Narancs-mártás 44
Citrom-mártás 44
Hideg alma- és torma-mártás 44
Hideg mustár-mártás 44
Hús köré való ételek.
Többféle használható gomba készítése 45
Rizskása gombával 45
Csiperkegomba 45
Rizskása hagymával 45
Tarhonya 46
Buza-dara 46
Házi makaróni 46
Vizes galuska 46
Túrós gombóc 47
Burgonya törve 47
Burgonya más módon 47
Sárgarépa 47
Zöld borsó 47
Párolt káposzta 48
Vegyes hús mellé való 48
Rizs-rudacskák 48
Burgonya kiflicskék 48
Metélt burgonya 48
A hús köré valókról általában 49
Leves után való ételekről.
Főtt marhahús 49
Főtt marhahús párolva 49
Főtt marhahús vagdalva 49
Hántott, sonka 49
Velős szeletek 49
Vese velővel 49
Sonkás omlett 49
Liba- v. más szárnyas-májból vagdal. 51
Articsóka 51
Tyúk tormával 51
Sajtos tojás 51
Békacomb 52
Borjúláb és borjufej rántva 52
Paradicsomos csirke 52
Tejes rántott bárány 52
Tárkonyos bárány 53
Borjúláb és fej tojással 53
Ökörfark 53
Borjuagyvelő citrommal 53
Földi csiga 54
Tüdő savanyú lével 54
Kappan-tekercs 54
Kolbász káposztalében 55
Rántott agyvelő 55
Keserűgomba 55
Kürthy-szelet 56
Túrós gomba 56
Borjuvagdalék (krokett) 56
Vagdalthús-labdák 57
Apró pecsenye 57
Tojásos pecsenye 57
Töltött tojás 57
Risotto 57
Firenzei risotto 58
Tüdő rizskásával 58
Töltött kalarábé 58
Töltött zöldpaprika 59
Töltött burgonya 59
Székelygulyás 59
Töltött paradicsom 60
Töltött uborka 60
Tojásos és sonkás burgonya 60
Karfiol 61
Töltött tojáshéj 61
Sonkás- vagy sajtos-fánk 61
Kucsmagomba töltve 61
Libaaprólék rizzsel 62
Töltött hagyma 62
Gomba-becsinált 62
Agyvelő-pástétom 63
Tésztában sült kolbász 63
Lúdmáj-pástétom 63
Nyúl-pástétom 64
Pástétom-tészta 65
Spárga 65
Becsináltak.
Vegyes becsinált 65
Mazsolás és gesztenyés nyelv 66
Zöldborsó csirkevagdalékkal 66
Kalarábés csirke 67
Vesepecsenye-becsinált
Egyszerű csirke-becsinált
Bárány citrommal
Zöldborsó csirkével
Csirke karfiollal
Csirke narancsmártásban
Becsinált kappan
Galamb zöldborsóval
Borjumell citrommal
Báránybecsinált
Gombás bárány
Mazsolás csirke
Bosporus
Főzelékek.
Toros káposzta
Töltött káposzta
Közönséges töltött káposzta
Hússal összerakott káposzta
Kelkáposzta borssal
Kelkáposzta töltve
Zöldkáposzta töltve
Lucskos káposzta
Kelkáposzta paradicsommal
Kelkáposzta burgonyával
Kelkáposzta fokhagymával
Tejfölös kelkáposzta
Paprikás káposzta
Kelkáposzta gesztenyével
Hajdú-káposzta
Zöld paszuly tejföllel összerak
Kalarábé tejföllel
Rakott sárgarépa
Pacal
Zöld fuszulyka-tokány
Zöld paszuly paradicsommal
Buzakása
Tökkáposzta
Kalarábé rántással
Spárga-tök
Laboda vagy spenót
Szemes zöldborsó
Zöld paszuly
Vegyes zöldség
Minestrone
Töltött káposzta örménymódra
Heriská
Száraz borsó
Szemes paszuly
Tört paszuly
Lencse böjtösen
Paradicsomos burgonya
Babéros savanyú burgonya
Majoránnás burgonya
Szalonnás káposzta
Csolet
Gombás ételek.
Rókagomba-leves
Hófehér-leves
Tinorugomba-leves
Vegyes gomba-leves káposztalével
Gombamártás
Gombapaprikás
Gombafőzelék tejfölösen
Gomba rizzsel
Gomba rántottáival
Gombás lepény
Az aszalt tinorugomba kikészítése
Pecsenyék és egyéb húsfélék
Marhasültek.
Beafsteak
Vellington-szelet
Luby-sült
Angol-sült
Divatos marhasült
Rosztböf
Lengyel rostélyos
Vöröshagymás rostélyos
Tejfölös- vagy Eszterházy-rostélyos
Szalonnával tűzdelt vesepecsenye
Savanyú vesepecsenye
Töltött fehérpecsenye
Fehérbélü pecsenye
Hagymás tejfölös pecsenye
Szénen vagy roston sült
Tojásos sült
Hagymás sült
Fehérpecsenye
Vagdalt marhapecsenye
Marhapecsenye-gombóc
Vetrece
Zöldséges pecsenye
Marhahús tejfölös mártással
Paprikásszelet
Serpenyős rostélyos
Marha pecsenye zöldséges mártással
Angol rostélyos
Vesepecsenye-szelet
Gombás sült
Főtt marha nyelv
Főtt nyelv frissen rántva
Szárnyas sültek.
Kappansült 96
Jérce-szelet
Rántott csirke 97
Töltött csirke 97
Gombával töltött csirke 97
Szalonnával sütőt kappan 98
Kacsa sülve 98
Zöld kacsa vadmódra
Pulykasült 99
Pulyka vagdalt hússal 100
Libasült 100
Fojtott libamell 101
Sült libamáj 101
Vagdalt libamáj 101
Tejben sütött libamáj 101
Földben sült szárnyas 102
Egyéb sültek
Borjúszelet
Borjúcomb
Rántott borju
Töltött borjuszegy
Borjú fehérpecsenye töltve
Borjúvesés
Borjumáj
Borjunyelv
Bécsi szelet
Malacsült
Malacpecsenye tordaiasan
Kecskehús töltve
Disznóoldalas
Disznóoldalas másképpen
Sertés-szelet
Disznócomb
Rántott bárány
Töltött bárány
Vagdalt báránymáj
Juhcomb párolva
Ürücomb párisi módra
Pörköltek.
Marhahús-paprikás
Borjupörkölt
Borjutokány
Paprikás-csirke
Erdélyi tokány
Paprikás disznófejből
Pörkölt csirke
Pörkölt pulyka
Pörkölt malac
Bárány-pörkölt
Ürüpörkölt
Vadhúsok.
Őzderék pácolva 111
Pácolt nyúl
Nyúl pác nélkül
Nyúlpaprikás
Nyúl babérral
Nyúlvagdalék sülve
Fazekas nyúl
Nyúl franciásan
Fiatal nyúl rántva
Vadliba
Szalonka és szalonka-bél
Fenyőmadár belestül
Fácán sülve
Vaddisznó-oldalas
Vaddisznó kocsonyásan
Díszesen tálalt vaddisznóhús
Fogoly sülve
Túzok-mell
Sült tészták
Fánk
Bába-kalács
Egyszerű kalács
Kürtös kalács
Király kalács
Arany-galuska
Csurgatott cukros tészta
Cseli-pimasz
Darázslép-tészta
Élesztős sodralék
Mákos gubó
Élesztős lepény
Élesztős palacsinta
Túrós kockatészta
Paraszt béles
Réteges (élesztős) pogácsa
Tepertős pogácsa
Tepertős vakarcs
Élesztős írós tészta
Írós tészta
Félírós tészta
Toló fáink
Rétes-tészta
Rétesbe való krém töltelék
Alma-töltelék
Túró-töltelék
Mák-töltelék
Dió-töltelék
Csigarétes
Diós fánk
Fahéjas fánk élesztővel
Fűszeres lepény
Sólyomtészta
Élesztős csókok
Császármorzsa
Debreceni béles
Székely béles
Burgonyarétes
Palacsintatészta 135
Zsemlyepudding
Bormáttás
Levelensült
Hab-fölfujt
Puddingokra és tálbanfőttekre való tejmártás
Csokoládé-mártás
Csokoládé tálbanfőtt
Tejfölös tálbanfőtt
Keményítős tálbanfőtt (tojás nélkül)
Körte tálbanfőtt
Kajszinbarack tálbanfőtt
Tálbanfőtt eper
Rizskása tálbanfőtt
Darafölfújt tojássárgával
Meggy-fölfujt
Csokoládémártás szilva ízzel
Szilvaízes fölfujt
Szilva tálbanfőtt
Zsemlyemorzsás darakockák
Csörege kétféleképpen
Rózsa-fánk
Tejfeles-kocka
Hájas pogácsa
Uti-pogácsa
Rántott zsemlye
Tojáslepény
Kátá
Alma-fánk
Zsíros-lepény
Túrós-lepény
Fahéjas fánk
Málé-lepény
Polenta
Málélisztből fölfujt
Alma köpenyben
Túrós perec
Csokoládés fánk
Gőzön főtt tészta
Habos élesztős-tészta.
Széllel bélelt
Tejfölös omlett
Diós-tekercs
Hássé-fánk
Hideg rizskása
Gyúrt tészták
Juhtúrós tészta
Tehéntúrós metélt
Krumplis sodrott tészta
Szilvaízes derelye
Káposztás kockatészta
Diós-metélt
Makkaróni sajttal és hússal
Húsos-laska
Sonkás-tészta
Tejbefőtt laska 155
Darás tészta
Mákos tészta
Túrós gombóc
Szilvás gombóc
Szalonnás gombóc
Bánáti gyümölcs-kenyér
Gyümölcs-kenyér
Vaniliás perec
Vanilia-hajtás
Cukros perec
Rác-pite
Pozsonyi mákos- (diós) patkó
Libazsíros sütemény
Porhanyós kis kifli
Mézes lepény
Diós sütemény
Diós rudak
Habos tészta
Fűszeres édes tészta
Vajas torta
Morzsa-torta
Csokoládés édes tészta
Csokoládé-torta
Sodrott torta-lepény
Dió-torta
Pörkölt torta
Mákos torta
Élesztős torta
Alma-torta
Gesztenye-torta
Habos torta
Kávé-torta
Tortákra való jég
Citrom jég tortákra
Csokoládé-máz
Kávé-máz
Csokoládé-máz tortára
Gyümölcsmáz tortára
Tortára való (sárga)
Dalauzi
Cukros tört dió
Mogyorócsemege
Domika
Hússal töltött kifli
Cseresznye és szilva
Édeske
Mandulakártya
Bazárcsókocskák
Mandulacsókocska
Tojásos perec
Gyümölcsös csókocskák
Teatészta sonkával
Fűszeres lepény
Ániskenyér
Csokoládé-karikák
Vaniliás kétszersült
Gesztenye cukorral bevonva
Gesztenye-csemege
Ostyasütés
Indiai fánk
Mogyorórudak
Gesztenyepüré
Szaloncukor készítése
A sütemények máza
Cukorjég készítése
Könnyebb cukrászat.
a) Fagylaltok
A fagylaltok készítéséről
Vaniliafagylalt
Kávéfagylalt
Csokoládéfagylalt
Gyümölcsfagylaltok
Gesztenyefagylalt
Eper fagylalt
Mogyorófagylalt
Cukros-málnalé fagylalthoz vagy szódavízhez
b) Krémek.
Csokoládé, vanília- és mandulakrém 182
Tejhab krémekhez és kávéba 182
Madártej 182
Barack-krém 183
Kávékrém 183
Nemzetiszínű krém 183
Birsalma-krém 184
c) Parfék.
Parfé friss gyümölcsből
Mogyoró-parfé
Csokoládé-parfé
Vaníliás parfé 185
Vegyesek.
Csokoládé
Puncs
Meleg limonádé
Hideg puncs
Szardella-vaj
Édes ürmös készítése
Must-kolbász
Bálmos
Puliszka
Az oltó készítése
Komlós kenyér sütése
Komlós korpa készítése
Disznóölés.
A disznóölés
Kolbász készítése
Tüdős hurka készítése
Véres hurka
Májas hurka készítése
Kásás hurka
Háj széles
Gömböc
Disznófősajt
Bőrsajt
Császárhús
Paprikás szalonna
Debreceni kolbász készítése
Virsli-készítés
Zsírolvasztás
Sonka és marhanyelv pácolása
Kocsonya-készítés
Gyümölcs, főzelék és saláta épen való eltartása.
Gőzbenfőtt gyümölcs
Szalicil használata
Az elromlott befőttek értékesítése
Cseresznyebefőtt
Ananászeper-befőtt
Málnabefőtt
Zöld köszméte
Kajszinbarack
Körtebefőtt
Vörös szilva zölden barackízzel
Rendes érett vörös szilva
Berzencei szilva hámozva
Erdei vadszeder
Szőlő-befőtt
Fán termő savanyu eper
Meggy-befőtt
Ribizli cukorporral
Apró aranyalma
Őszibarack
Birsalma-befőtt
Berkenye-befőtt
Hámozott dióbefőtt
Cukorban főtt gyümölcs
Cseresznye cukorban
Eper cukorban
Meggy cukorban
Zöld köszméte cukorban
Kajszinbarack
Zöldparadicsom cukorban
Cukorban főtt narancs
Sárgadinnyehéj cukorban
Görögdinnye-befőtt
Rendes dióbefőtt 210
Birsalma cukorban
Magolt meggy cukorban
Apró aranyalma cukorban
Magolt ribizli
Zöldringló cukorban
Som cukorban
Erdei szeder cukorban
Páponya cukorban
Száritott cukros gyümölcs
Rumos vegyes gyümölcs
Ecetes gyümölcs.
Meggy ecetben 213
Ecetes szilva
Birsalma ecettel 213
Kajszinbarack ecettel 214
Sárgadinnye ecettel 214
Fagylalthoz való mindenféle cukros gyümölcskocsonya.
Szamócakocsonya 214
Szamóca főzve 214
Meggykocsonya 215
Cseresznyekocsonya 215
Kajszinbarackkocsonya 215
Őszibarackkocsonya .215
Kajszinbarack nyersen 215
Málna cukor nélkül 210
Szőlőlé 216
Őszibarack és szilva vegyesen 216
Almaíz 210
Sárgadinnyeiz 217
Almahéjból lekvár 217
Őszibarackíz 217
Ringlóíz 217
Rózsaíz 218
Somíz 218
Csipkerózsaiz 218
Körteiz 218
Erjedt gyümölcslevek.
Szamóca 219
Málna, szeder, ribizli 219
Piálna és szeder másmódon 219
Málnaszörp 219
Gyümölcs-sajtok.
Birsalmasajt 220
Birsalmasajt másképpen 220
Birsalmasajt más módon 220
Mustba főtt birsalmasajt 221
Mustkolbász 221
Tök főtt mustban 221
Szilvalekvár 222
Szilvalekvár más módon 222
Gyümölcs befőzése cukor nélkül 222
Friss gyümölcs eltartása
Szamóca eltartása néhány napig 223
Nyers szilva eltartása 223
Dió hámozható módon 223
Sárga- és görögdinnye eltartása 224
Citrom és narancs eltartása 224
Szőlő eltartása 224
Szőlő eltartása más módon 224
A főzéshez szükséges és egyéb
dolgok eltartása.
Tojás eltartása
Nyers zöldpaprika eltartása
Sóban eltett rákfark
Gomba eltartása
Szarvasgomba eltartása
Gombapor
Keserűgomba eltétele
Tinorugomba aszalva
Aszalt körte sajtolva
Zöldborsó cukorral főzve
Spárga eltartása
Aszalt zöldkukorica
Zöldpetrezselyem levele szárítva
Üvegben eltett kapor
Aszalt zöldbab
Télire eltett sóska
Zöldbab sóban eltéve
Paradicsom áttörve
Paradicsom eltartása ecettel és borral
Aszalt paradicsom
Paradicsom üvegben
Ecetbe rakott dolgok télire.
Ecetes uborka
Ecetes uborka-saláta
Zöldbab ecetben
Kukorica ecetben
Nagy édespaprika ecetben
Paprikasaláta télire
Vegyes zöldségsaláta
Hagyma ecetben
Paprikás piros káposzta
Francia uborka
Rizike-gomba ecettel
Káposztás paprikasaláta
Uborkasaláta sóban
Kovászosuborka, télire
Kovászosuborka más módon
Tökkáposzta sóban
Hordóba eltett fejeskáposzta
Fojtott káposzta
Gyalult hordóskáposzta
Aszalt hús
A tejben eltartott hús
Sokáig eltartható kocsonya
Különfélék.
Korommal pácolt nyelv
Nyári sonka
Meleg tojásos limonádé
Ecetkészítés
Rumkészítés
Angol mustár
Almabor
Vegyes gyümölcspálinka
Köménymagos vagy ánizsos pálinka
Vaniliás pálinka
Narancs-pálinka
Dió-pálinka.
Barack-pálinka
Az alkörmös festék készítése
Világossárga szín
Főtt must készítése
A kozmás ételekről
Szappanfőzés
Nagyobb ebédek vagy vacsorák.
Az asztalterítés 249
Nagy ebéd tavasszal
Nagy vacsora. (tavasszal)
Nagy ebéd (nyáron)
Nagy vacsora (nyáron)
Nagy ebéd (ősszel)
Nagy vacsora (ősszel)
Nagy vacsora (télen)
A beteg ember táplálása.
Mesterséges tápszerek 253
Hygiama 254
Gyermeklisztek 255
Kefir 251
Lázas betegek táplálása 251
Lábadozó betegeknek való ételek és italok 258
Tüdőbajosok ételrendje 258
gyomorbajosok étel rendje 201
Bélbajosok ételrendje 205
Elhizottak ételrendje 267
Köszvényesek ételrendje 268
Cukorbajosok ételrendje 270
Gyermekágyas és szoptatós nő ételrendje 274
Az egészséges és beteg gyermek táplálása.
A csecsemő célszerű táplálásáról 274
A csecsemő elválasztása 278
Mesterséges táplálás 279
A kétéves gyermek táplálása 280
A három-négyéves gyermek táplálása 280
Az angolkóros gyermek táplálása 281
Bevált háziszerek.
Réthy-féle pemetefűcukorka 282
Guderin 283
Digestol 283
Lysoform
Csukamájolaj
Barella-féle gyomorpor
Kaiser-féle mell-karamellák
Edelraute
Ajánlható szépítőszerek.
Czerny-féle hyg. kozmetikai különlegességek 284
Fatima szépitőszerek 285
Petrol Neruda 285
Sztraka menthol-fogszappan 285
Háztartási cikkek.
Gumikeztyü
Washall
Koh-i-noor nyomógomb
Ruhafestés és tisztitás
Kristálysó
Kávé és tea
Menyasszonyi kelengyék 287

Zilahy Ágnes

Zilahy Ágnes műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Zilahy Ágnes könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv