kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Grafo Könyvkiadó és -terjesztő Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 93 oldal |
| Sorozatcím: | Dr. Oetker-csíkos könyvek |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-8280-85-9 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrált. |
| Zöldfűszerekkel készült előételek és apró ínyencségek | |
| Tésztában sült zsályalevelek paradicsommal | 14 |
| Rozmaringos paradicsom | 14 |
| Bazsalikomos sajt | 15 |
| Háromszínű zöldséghab fűszeres hollandi mártással | 16 |
| Csiga fűszeres vajjal | 18 |
| Mentakrémes pisztrángkarika Sherry-zselében | 18 |
| Posírozott tojás mezeisóskakrémmel | 20 |
| Tojás tárkonymártással | 21 |
| Zöldséges palacsinta túrókrémmel | 22 |
| Petrezselyemszuflé | 23 |
| Majoránnás burgonya | 24 |
| Párolt fűszeres burgonya | 24 |
| Zöldségleves | 26 |
| Hideg almaleves borágóval | 26 |
| Articsóka fűszermártással | 28 |
| Zöldborsó-szuflé friss mentával | 30 |
| Marinírozott padlizsán | 30 |
| Tarka saláták, rafinált fűszermártások és vajkrémek | |
| Zöldfűszerekből készített saláta dióöntettel | 34 |
| Babsaláta borsfűvel | 35 |
| Kányafűsaláta | 35 |
| Ráksaláta mezeisóskaöntettel | 36 |
| Tavaszi saláta kapros öntettel | 36 |
| Vízitorma-saláta marinírozott marhahússal | 38 |
| Gombasaláta bazsalikomos majonézzel | 40 |
| Mezeizöldség-saláta | 42 |
| French Dressing (Francia öntet) | 44 |
| Zöldfűszeres öntet | 44 |
| Salátaöntet vérfűvel | 45 |
| Fűszeres joghurt-dresszing | 46 |
| Zöld tejszínes öntet | 46 |
| Mezeisóska-mártás | 48 |
| Pikáns fűszerkrém | 48 |
| Zöld mártás | 50 |
| Turbolyamártás | 50 |
| Zöldfűszeres vaj | 52 |
| Paprikás kányafüves vaj | 52 |
| Kapros vaj | 53 |
| Hús és hal zöldfűszerekkel nemesítve | |
| Bárányfilé mentakéreggel | 56 |
| Báránykotlett zöldfűszerekkel | 57 |
| Fűszeres hátszínsült | 58 |
| Hátszínszelet rozmaringágon | 58 |
| Borjúszelet fűszeres borítással | 60 |
| Máj zsályával | 60 |
| Sertéssült oregánóval | 62 |
| Csirkemell-tokány citromfűvel | 64 |
| Jércemell metélőhagyma-mártással | 64 |
| Nyúl mustáros tárkonymártásban | 66 |
| Angolna tárkonyos tejszínben | 68 |
| Zöld angolna kakukkfűvel | 68 |
| Rák kapormártásban | 70 |
| Pácolt pisztráng kapormártással | 70 |
| Hering fűszeres mártásban | 72 |
| Sebes pisztráng rozmaring-mártásban | 72 |
| Nyelvhal-roládok fűszeres tejszínben | 74 |
| Eltéve és marinírozva, fűszeresen pikánsan | |
| Kapros ecet | 78 |
| Fokhagymás bazsalikomos ecet | 78 |
| Zsályaolaj | 78 |
| Citromfüves levendulaecet | 79 |
| Fűszeres olajkeverék | 79 |
| Kakukkfűolaj levendulával | 80 |
| Füzes fűszerecet | 80 |
| Tárkonyecet | 80 |
| Harzer sajt olajban | 82 |
| Fűszeres uborka | 82 |
| Pikáns hagyma | 84 |
| Marinírozott juhsajt | 84 |
| Zsenge fokhagyma ecetes főzetben | 86 |
| Marinírozott spárga | 86 |
| Ecetes sampinyongomba | 88 |
| Fűszeres olajbogyó | 88 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.