| Kiadó: | Delta 2000 Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 95 oldal |
| Sorozatcím: | Delta 2000 |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 13 cm |
| ISBN: | 963-8308-11-7 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal. |
| Töltött articsóka talpak | 10 |
| Articsóka felfújt (soufflé) | 10 |
| Articsóka pörkölt | 11 |
| Spárgaleves | 12 |
| Nyerssonkába göngyölt spárga | 13 |
| Padlizsán provenszi módra | 14 |
| Sáfrányos padlizsán | 14 |
| Töltött padlizsán | 15 |
| Padlizsán falatok | 16 |
| Csőben sült padlizsán | 17 |
| Mangold olasz módra | 18 |
| Mangold besamel mártással | 19 |
| Tejszínes répa | 20 |
| Zöldborsós sárgarépa | 20 |
| Provenszi sárgarépa | 22 |
| Répa "Vichy" módra | 22 |
| Csőbensült velős bokros zeller | 24 |
| Zellerlevél madeirával | 25 |
| Paradicsomos zellerlevél | 26 |
| Zeller püré | 26 |
| Zeller ropogós | 27 |
| Gomba görög módra | 28 |
| Gombával töltött lepény | 29 |
| Vargánya gomba bordói módra | 30 |
| Csőbensült szentgyörgy gomba | 30 |
| Tejszínes kucsmagomba | 31 |
| Tejes gesztenyeleves | 32 |
| Sült gesztenye | 32 |
| Gesztenye püré | 33 |
| Párolt káposzta | 34 |
| Töltött kel | 35 |
| Csőbensült kelbimbó | 36 |
| Kelbimbó húslében | 36 |
| Almás piroskáposzta | 37 |
| Citromos kelvirág (karfiol) | 38 |
| Kelvirág édes-savanyú mártással | 39 |
| Csőbensült töltött cukkini | 40 |
| Sült cukkini | 40 |
| Töltött cukkini | 41 |
| Lecsó délvidéki módjára | 42 |
| Tojásos lecsó | 43 |
| Zsázsa leves | 44 |
| Kron (Crones) húslében | 45 |
| Sült kron | 46 |
| Kron csőben sütve | 50 |
| Tejszínes endívia | 50 |
| Füstölt lazacos endívia | 52 |
| Párolt endívia | 52 |
| Csőbensült endívia | 53 |
| Spenót húslével | 54 |
| Spentót felfújt | 54 |
| Tűzálló tálban sült spenót | 55 |
| Párolt édeskömény | 56 |
| Csőbensült édeskömény | 56 |
| Tejszínes édeskömény--burgonya főzelék | 57 |
| Zöldbab provenszi módra | 58 |
| Fokhagymás zöldbab | 58 |
| Zöldbabsaláta | 59 |
| Tárkonyos fehérbab | 60 |
| Paradicsomos fehérbab | 60 |
| Párolt fejes saláta | 61 |
| Karórépa (karalábé) húslével | 62 |
| Besameles karórépa (karalábé) | 62 |
| Töltött karórépa (karalábé) | 64 |
| Hagymaleves | 65 |
| Hagyma püré | 66 |
| Fényezett hagyma | 67 |
| Hagyma torta | 67 |
| Sóskaleves | 68 |
| Tejszínes sóska | 68 |
| Sonkás sóska | 69 |
| Szalonnás zöldborsó | 70 |
| Csemege zöldborsó püré | 71 |
| Csemegeborsó francia módra | 72 |
| Hüvelyes zöldborsó főzelék | 73 |
| Csőbensült gyerrmekláncfű | 74 |
| Csőbensült póréhagyma | 74 |
| Póréhagyma torta | 75 |
| Fokhagymás piros paprika | 76 |
| Basquaise omlett (rántotta) | 76 |
| Paprika Emilia módra | 77 |
| Burgonyasaláta | 78 |
| Vajonsült burgonya | 78 |
| Rokfortos burgonya | 79 |
| Szalonnás burgonya | 80 |
| Burgonya pékné módra | 80 |
| Burgonya krokett dauphine módra | 81 |
| Burgonya felfújt | 82 |
| Rakott burgonya Parmentier módra | 83 |
| Dauphine csőbensült burgonya | 84 |
| Sütőtök krémleves | 84 |
| Sütőtök felfújt | 85 |
| Feketegyökér falatkák | 86 |
| Feketegyökér besamel mártással | 87 |
| Sült feketegyökér | 88 |
| Paradicsom krémleves | 89 |
| Tonhallal töltött paradicsom | 90 |
| Provenszi paradicsom | 91 |
| Töltött paradicsom | 92 |
| Gaspacho | 93 |
| Minestrone | 90 |
| Húsleves | 93 |
| Majonéz | 93 |
| Besamel mártás | 93 |