A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Zöldséges ételek A Kárpát-medencéből

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Biokultúra Hungária Ökológiai Mező- Élelmiszergazdasági Tudományos Innovációs Nonprofit Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím: Napsütötte ízek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN: 978-615-80288-1-3
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


„yAz emberi ítéletnek megfeddő sorsát az, oki az egeket mennyei kerteknek és a kerteket földi egeknek nevezi"
Lippay János, 1664
Azt írják a régi kertészeti könyvek, „hogy minden jóravaló birtoknak és gazdaságnak' nélkülözhetetlen kelléke a konyhakert - ennek kell adnia a mindennapi fogyasztásra való, háztartásban szükséges főzelékeket és zöldségeket. A konyhakert látja el asztalunkat „üde mellékletekkel" és „csemegével".
A Kárpát-hazában, „Kertmagyarországban" a Dunántúlon, Szatmárban, Erdélyben vagy Felvidéken, Kárpátalján vagy akár a Vajdaságban bizonyíthatóan évezredes hagyománya van a zöldségtermesztésnek és azok ételekké való feldolgozásának.
Ezek a tájanként is változó elkészítésébe bepillantást ad Kútvölgyi Mihály.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Zöldséges ételek A Kárpát-medencéből Zöldséges ételek A Kárpát-medencéből Zöldséges ételek A Kárpát-medencéből Zöldséges ételek A Kárpát-medencéből Zöldséges ételek A Kárpát-medencéből Zöldséges ételek A Kárpát-medencéből
Állapot:
4.280 ,-Ft
21 pont kapható
Kosárba
10-100% kedvezmény!