Antikvarium.hu
Antikvarium.hu

8 000 forint értéket elérő megrendelés esetén a könyveket belföldön postaköltség nélkül szállítjuk.

A csomagolás minden esetben ingyenes.

Főoldal
BÁRMILYEN INFORMÁCIÓT tud a könyvről, a pontos szót ide írva megtalálhatja!
Súgó

SMS-szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei

  1. Az antikvarium.hu üzenetküldő szolgáltatását internetes kapcsolaton keresztül igényelheti minden olyan felhasználó, aki a honlapon regisztrált és az általános szerződési feltételeket elfogadja, ill. betartja.
  2. Az antikvarium.hu SMS-szolgáltatásainak bárminemű jogszabályba ütköző használata szigorúan tilos. Ide soroljuk a személyiségi jogok sérelme vagy bármely olyan felhasználási mód, ami természetes vagy jogi személyre, szervezetre ártalmasnak minősíthető. A antikvarium.hu fenntartja a jogot arra, hogy a felhasználót kizárja a szolgáltatásból szerződésbe vagy jogszabályba ütköző felhasználás esetén.
  3. A felhasználó tudomásul veszi, hogy az antikvarium.hu az üzeneteket hazai távközlési cégek közreműködésével küldi el. A kiküldött SMS üzenetek kézbesítéséért az üzemeltető nem vállal felelősséget.
  4. Az üzemeltető mindent megtesz az üzenetek sikeres továbbítása érdekében, de nem vállal felelősséget a kézbesíthetetlenségből eredő esetleges károkért.
  5. A rendszer naplózza az elküldött sms-eket és a küldés időpontjait valamint címzettjét. Ezek a naplófájlok valósnak és érvényesnek minősülnek az esetleges felhasználói reklamáció ellenére is.
  6. A felhasználók beleegyeznek, hogy a hitelesítéskor megadott saját mobiltelefon számukra a szolgáltató küldhet SMS, MMS, e-mail üzeneteket a saját szolgáltatásairól és akcióiról. Az üzeneteket az antikvarium.hu díjmentesen juttatja el felhasználóinak.
  7. Az üzemeltető kívülálló harmadik személynek a felhasználó elérhetőségeit ki nem adja, csakis az üzemeltető használhatja fel a regisztráció alatt megadott adatokat.
  8. Az adatbiztonságért a felhasználó felel. Az antikvarium.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget a felhasználó által használt azonosító és jelszó nem biztonságos tárolásáért és az ebből eredendő esetleges károkért.
  9. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy az általa üzemeltetett SMS-küldő szolgáltatás ÁSZF szabályzatát indoklás nélkül módosítsa, melyről 8 nappal korábban értesíti felhasználóit.
  10. A felhasználó az SMS szolgáltatás igénylésével a jelen szabályzatot is elfogadja.

2009.03.16. után regisztráltaknál az azonosító az e-mail cím, korábban regisztrált ügyfeleinknél egy legalább 4 karakterből álló, ékezetes betűket nem tartalmazó kód. Ha elfelejtette azonosítóját, kérjük keresse az Ügyfélszolgálatot: Tel.: 62/452-833, e-mail: info@antikvarium.hu

?
English Akadalymentes