1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

2021-ben jelentős mérföldkőhöz érkeztünk: 20 éves lett az Antikvárium.hu webshop. Ünnepeljen velünk e jeles esemény alkalmából! 7 napon keresztül várjuk, minden nap újabb és újabb meglepetést felfedve az oldalunkon. Így számos kedvezmény és játék közül válogatva találhatja meg szívének kedves olvasmányait.

ELSŐ NAP / NOVEMBER 3.

Születésnapi ajándéközön akció

Nálunk az ünnepelt adja az ajándékot! Születésnapi hetünk nem is kezdődhetne mással, mint vásárlóink kedvencével: egy játékos akcióval! Bontsa ki ajándékdobozainkat, és nézze meg, hol lapulnak az akár 100%-os kedvezmények!

MÁSODIK NAP / NOVEMBER 4.

Születésnapi ajándéközön akciónk még mindig tart! »

Adja tovább az olvasás élményét!

Most Ön is segíthet, hogy ismerősei könyvkeresését megkönnyítse. Hívja meg őket, mi pedig minden új, a születésnapi hét végéig regisztrált tagot meghálálunk egy 1000 Ft-os kuponnal!

HARMADIK NAP / NOVEMBER 5.

Születésnapi ajándéközön akciónk még mindig tart! »

Villámkvíz a Facebook oldalukon!

Mennyire ismer minket? Figyelje Facebook oldalunkat és válaszolja meg helyesen a kérdéseket, hogy Öné legyen a kedvezménykuponok egyike!

NEGYEDIK NAP / NOVEMBER 6.

Nyerje vissza ma megvásárolt új könyveit!

Most először garantált 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg mindegyik új kiadású könyvünket, emellett a szerencsések visszanyerhetik megrendelt új könyveiknek értékét.

ÖTÖDIK NAP / NOVEMBER 7.

Extra vasárnapi akció: - 25% kedvezmény szépirodalom témakörre + MEGLEPETÉS

Megszokott vasárnapi akciónkat is ünnepi színekbe öltöztettük: ma EXTRA kedvezménnyel vásárolhat be kedvenc témakörének köteteiből!

HATODIK NAP / NOVEMBER 8.

Találja meg szülinapos baglyainkat a napi 25% kedvezményért!

Születésnapos baglyaink most különleges meglepetéssel készülnek vásárlóink számára! Az ajándékot azonban nem adják könnyen: a maximális kedvezmény csak a legszemfülesebb vásárlóknak jár. Találja meg mindegyik elrejtőzött baglyot a weboldalunkon, hogy megszerezze a legnagyobb engedményt!

HETEDIK NAP / NOVEMBER 9.

Bagolykereső akciónk utolsó napja! »

Villámkvíz az Instagram oldalukon!

Villámkvízünk folytatódik! A mai napon Instagram oldalunkat figyelve juthat hozzá a kedvezménykuponokhoz, amennyiben gyorsan és helyesen megválaszolja a feltett kérdéseket!

Legyen Ön is a szülinapi ünnep része: vegyen részt könyves kihívásunkban és legyen Öné a nyeremény könyvutalványok egyike! Teljesítse az ünnepi hét napjain megjelenő feladatokat, ossza meg nyilvánosan a végeredményt Facebook-, Instagram profilján vagy sztoriban, és használja az #antikvarium20 hashtaget, hogy mi is lássuk a nevezését! Amennyiben legalább egy poszttal részt vesz a kihívásban, esélyessé válik a kihívás végén kisorsolt 3 db 5000 Ft-os könyvutalvány egyikének megnyerésére.

SZÜLETÉSNAPI BLOG

További cikkeket, érdekességeket a 20 éves webáruházunkról itt talál:

birthdayCampaignPage