1.043.585

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A bátaszéki II. Géza Gimnázium jubileumi évkönyve (dedikált példány)

Az 1992-93. iskolai évről/Az iskola fennállásának 30., Bátaszék alapításának 851. évében


Kiadó: II. Géza Gimnázium
Kiadás helye: Bátaszék
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím: A bátaszéki II. Géza Gimnázium Évkönyve
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Sümegi József igazgató által dedikált példány. Fekete-fehér fényképekkel illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

30 éves a bátaszéki gimnázium. Egy emberöltönyi idő, amelyet szorgos tanárkezek a jövő nemzedék nevelésének szenteltek. Az évek munkáját foglalja össze, s méltatja e jubileumi évkönyv.... Tovább

Előszó

30 éves a bátaszéki gimnázium. Egy emberöltönyi idő, amelyet szorgos tanárkezek a jövő nemzedék nevelésének szenteltek. Az évek munkáját foglalja össze, s méltatja e jubileumi évkönyv.

Megelevenednek benne az 1992-93-as tanév történései, eredményei, sikerei, de a hagyományos évkönyvi keretet megbontja a visszaemlékezés, az elmúlt három évtized méltatása. Helyet kap lapjain a gimnázium krónikája, a sikerek és eredmények az egyes tudományterületeken, s természetesen az itt végzett több mint 1000 diák neve, akik az iskola létjogosultságát bizonyítják. Az évkönyvi hagyományokhoz híven közlünk diákjaink legkiválóbb tudományos munkáiból, s idegennyelvű források lefordított közlésével igyekszünk Bátaszék múltjával is mélyebben megismertetni az olvasót.

1993 szeptemberében - amikor ez az évkönyv megjelenik - ünnepeljük az intézmény 30 éves fennállását. Mi, tanárok és diákok, akik ennek az évkönyvnek az előkészítésében részt vettünk, azt szeretnénk, ha ez is tovább erősítené a gimnáziumi hagyományokat, emellett lehetőséget ad az iskola belső életébe való bepillantásra.

Legyen ez a könyv minden mai és öregdiák számára emlékeztető, azokra a szép évekre, amelyet a bátaszéki II. Géza Gimnázium falai között töltöttek. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem