865.902

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Készüljünk a nyelvvizsgára!

Komplett feladatsorok az angol középfokú írásbeli nyelvvizsgához

Szerző
Lektor

Kiadó: Szalay Kft.
Kiadás helye: Kisújszállás
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 158 oldal
Sorozatcím: Szalay könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  Angol 
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-237-094-5

Fülszöveg

Manapság igen nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvtudásra, a nyelvtanulás fokozatosságára és eredményességére, akár saját akaratunk, akár a középiskolai, főiskolai vagy munkahelyi követelmények sarkallnak erre.
Az angol nyelv nagy népszerűségnek örvend, s ebből fakad, hogy nap mint nap rengetegen készülnek a középfokú írásbeli nyelvvizsgára. Ehhez nyújtunk mi hasznos segítséget ezzel a nyelvvizsgára felkészítő kiadvánnyal.
Könyvünk tizenöt komplett feladatsort tartalmaz, melyek mind megfelelnek a B típusú középfokú írásbeli angol nyelvvizsga tartalmának. Minden egyes feladathoz megoldást mellékelünk. Míg a feleletválasztós teszthez adott megoldások az egyedül elfogadható válaszok, a fordítási, fogalmazási valamint a szövegértési feladatoknál a megoldások természetesen csak egyek a lehetséges változatok közül. A feleletválasztós tesztekben külön figyelmet fordítottunk a magyar nyelvtanulók által leggyakrabban elkövetett hibákra.
Sok sikert kívánunk!

Gálfalvy Ágnes

Gálfalvy Ágnes műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gálfalvy Ágnes könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Készüljünk a nyelvvizsgára!
Állapot:
780 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba