A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Húsipar 1977. november-december

A Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület és az Állatforgalmi és Húsipari Tröszt lapja - XXVI. évfolyam 6. szám

Szerző

Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 47 oldal
Sorozatcím: Húsipar
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal és ábrákkal. Angol, német és orosz nyelvű tartalomjegyzékkel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Marton J.: A hálós irányítási rendszer alkalmazása a szegedi szalámigyár megvalósításánál
Makó I.: A húsipari főtermék, melléktermék, hulladék, szemét,
hulla, kobzott anyag fogalma
Erdős Z.: A húsipari gyártásirányítás elméleti kérdései
Terék J.: Optimális termékösszetétel gépi programozással
Szentmiklósi É.: Húsüzemek korszerű takarítása
Stefler J.: Néhány adat az előhasznált üszők vágási eredményeiről
és húsminőségéről
Kelényi Gy.-né - Körmendy L.: A húskészítmények sós ízét befolyásoló néhány tényező vizsgálata
Szabó A.: Szintetikus élelmiszerek, mesterséges húsipari termékek
Az 1977. évi XXVI. évfolyam tartalomjegyzéke
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv