1.031.464

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Húsipar 1983. október-december

A Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület és az Állatforgalmi és Húsipari Tröszt lapja - XXXII. évfolyam 4. szám

Szerző

Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 47 oldal
Sorozatcím: Húsipar
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal és ábrákkal. Angol, német és orosz nyelvű tartalomjegyzékkel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Csapó I. - Körmendy L.: A baromfihús tulajdonságai, különös tekintettel a technológiai feldolgozhatóságra
Dóczi I. - Kóbor M. - Erdős Z.: Nagy térfogatú keverő a húskészítménygyártásban
Bálintné Krizsán I.: Környezetvédelem a Szekszárdi Húsipari Vállalatnál
Mikhely I. - Németh Z.: A vágóhídi állatátvétel létesítményei
Markos M.: Vezetési módszerek a húsiparban
Bendes A.: A szakirodalmi dokumentáció az Országos Húsipari
Kutatóintézetben
Bükiné Herbert K.: Beszámoló a franciaországi tanulmányútról
Az 1983. évi XXXII. évfolyam tartalomjegyzéke
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv