A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Öltöző

Fülszöveg

Sminkasztal, kellékek, esetleg szövegkönyv, hamutartó, kávéscsésze. Odavetett, vagy éppen kínosan élre vasalt ruha a szerephez, -no és a tükör. A tükör, amely az öltözőben és az Öltözőben kettős funkciót lát el: egyszerre mutatja meg a színész köznapi és a már szerepre formálódó énjét. Ha kitárulkozik. Mert -bár esete válogatja- de többnyire nem szívesen látott vendég az előadás előtti, közbeni percekben a riporter, az újságíró. Igaz, van aki örül az elterelő kérdéseknek, más a darab utáni találkozást javasolja, és akadt aki egyiket sem. Ettől függetlenül érdekes ez a beszélgetés-csokor, hiszen részint a szerző szándékával, részint anélkül kitűnik belőle, hogy mi foglalkoztatta a művészeket, a színészeket 1995-ben, milyen sikereket, kudarcokat éltek át, mit hordoznak magukban, s összességében arra is enged következtetni, hogy nevük, imázsuk alapján milyen kultúra érkezik egy olyan városba, amelyik nem rendelkezik önálló színházzal.
Szombathely premier-világa tükrének is felfogható... Tovább

Tartalom

Keres Emil: Előszó 3
Hacser Józsa: 5
Csala Zsuzsa: 11
Nádas György - Markos György: 18
Balázs Péter - Tahi Tóth László: 31
Dunai Tamás: 39
Pregitzer Fruzsina: 45
Sztankay István: 51
Nemcsák Károly: 56
Sas József: 62
Maksa Zoltán: 70
Koncz Gábor: 78
Halász Judit: 84
Kéner Gabi: 91
Iglódy István: 98
Harsányi Gábor: 105
Bodrogi Gyula: 112
Bessenyei Ferenc: 120
Koós Olga: 129
Szilágyi Tibor: 135
Sass Sylvia: 142
Pécsi Ildikó: 147
Bajor Imre: 153
Gálvölgyi János: 158
Kézdy György: 166
Keres Emil: 172
Mikó István: 179

Kéner Gábor

Kéner Gábor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kéner Gábor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem