| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 34 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Árubeszerzés | 3 |
| Az árumegrendelés szempontjai | 4 |
| Az áruk szakszerű - az egészségügyi követelményeknek megfelelő - raktározása és tárolása | 6 |
| Raktárak | 6 |
| A szakszerű tárolás | 9 |
| Az előkészítők | 12 |
| Termelőhelyek | 16 |
| A melegkonyha | 16 |
| Tűzhelyek | 17 |
| Sütőkemencék | 18 |
| Egyéb sütőkészülékek | 18 |
| A konyhagépek | 19 |
| A konyha felszerelési tárgyai | 20 |
| Melegkonyhához kapcsolt hidegkonyha | 21 |
| Az önálló hidegkonyha | 22 |
| Melegkonyhához kapcsolódó cukrászüzem | 23 |
| Központi cukrászat | 24 |
| A termeléssel foglalkozó dolgozók | 27 |
| Az üzletvezető és a termelés vezetőjének (konyhafőnök stb.) kapcsolata | 32 |
| A termelés vezetőjének feladata | 32 |
| Az üzletvezető feladata, a termelés megszervezésében, irányításában és ellenőrzésében | 33 |